KAO NEKO KO JE BEZ OCA, MENI JE OVO FUJ Bivša zadrugarka osudila postupak lažiranja smrti Franja, pa oplela po Osmakčićima
Printsc Pink

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković ugostili su bivše zadrugarke Jovanu Matijević i Magdalenu Milinčić, koje su na samom početku progovorile o temi koja je uzdrmala region.

Naime, porodica Osmakčić lažirala je smrt oca Franja, kako bi izbavila Marka iz rijalitija, dok je u njemu ostala njegova bivša devojka, Viktorija Mitrović, koja je ostala u drgom stanju, ali je svojom odlukom, danas abortirala.

Printscreen/RED TV

 

- Šta da ti kažem, meni je degutantno da to uopšte i komentarišem. Znao si celu tematiku rijalitija i sad kao besne gliste. Meni je to fuj, odvratno. Govorim kao neko ko je bez oca - rekla je Jovana.

- Slažem se sa njom. Meni je taj postupak katastrofa. Nisam za to, ali je bolje za nju. Ko zna šta bi joj napravili, pretili, ne daj Bože da joj oduzmu decu - rekla je Magdalena.

- Kakva vam je Viktorija - pitao je voditelj.

Printscreen/RED TV

 

- Viki je na početku bila okej. Mislili smo da će se ona pokazati u najboljem svetlu, a ne znam šta se desilo da pokaže sebe ovako. Katastrofa! Mislim da je to ona. Pokušala je da izbegne ona to, ali se na kraju pokaže sve - istakla je Magdalena.

- Magdalena može mnogo bolje da prokomentariše, jer je poznaje, ja ne. Nije da sažaljevam, nego kad čujem da je neko prošao kroz to, ne znam šta da kažem. Ne dopada mi se ništa kad je ponašanje u pitanju. Viki koja je pokupila moje simpatije, sada je sve to palo u vodu...Nisam za te stvari, ali kad nije priča zdrava, ne treba dete da odraste u takvoj sredini - rekla je Jovana.

Printsc Pink

 

SEDAM GODINA NESREĆE Car legao preko Dalile, ona ga odbijala, a onda je usledilo ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading