UŽIVAJU I SMEJU SE Osmakčić objavio fotografiju živog oca pet dana nakon lažne sahrane i skandalozne prevare koja je šokirala Srbiju i region
Foto: Alo printscreen

Marko Osmakčić je trenutno u Švajcarskoj gde je pobegao nakon što je u rijalitiju napravio haos i učestvovao u lažiranju očeve smrti samo da bi bio pušten napolje, a njegovi novi potezi još jednom govore da nema ni stida, a ni srama.

Naime, on se pohvalio na društvenim mrežama kako mu je ovaj potez doneo veliku popularnost. Marko je objavio fotografiju sa ocem Franjom Osmakčićem (čovek u sredini na fotografiji) čiju je smrt lažirao.

UŽIVAJU I SMEJU SE Osmakčić objavio fotografiju živog oca pet dana nakon lažne sahrane i skandalozne prevare koja je šokirala Srbiju i region

Printscreen

 

Rijaliti učesnik se takođe sramo hvali da je naglo dobio veliki broj pratilaca na Instagramu što je oduvek i želeo budući da je na sva usta pričao kako želi da bude popularan nakon izlaska iz Zadruge.

Da situacija bude još gora, on se na sva usta hvali kako je uspeo da prevari ceo Balkan zbog sramnog poteza njega i njegove porodice.

Podsetimo, o brutalnoj i morbidnoj prevari kakvu nacija ne pamti bruji ceo region, a jezivi detalji i događaji koji se vezuju za porodicu Osmakčić ne prestaju da zgražavaju javnost.

SPOMENULA MU BRATA Otkriveno šta je prethodilo sukobu Mensura i Filipa Cara, udario ga je nogom u glavu i to zbog ove užasne rečenice

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading