SPOMENULA MU BRATA Otkriveno šta je prethodilo sukobu Mensura i Filipa Cara, udario ga je nogom u glavu i to zbog ove užasne rečenice (VIDEO)
Printscreen

Na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak brutalnog sukoba Mensura i Filipa na kom se vidi da se Ajdarpašić krvnički zaleće i udara Cara nogom u glavu, veći haos sprečilo je obezbeđenje, a sada je otkriveno i šta je prethodilo sukobu.

Naime, Dalila Dragojević nije prestajala da se svađa sa Mensurom Ajdarpašićem. On je napustio Belu kuću, ali su nastavili da se prepucavaju preko zatvorenih vrata. Ajdarpašić je nju potkačio za Filipa Cara, što je Filip čuo i odmah izašao u dvorište i povileneo.

Dalila je u više navrata spominjala Mensura, njegovu prošlost i ponašanje, a u jednom trenutku je udarila i na njegovog brata za koga se dosta spekulisalo gde i je i čime se bavi.

Mujićeva je provocirala Mensura sve vreme, ali nije poznato šta je prethodilo njihovoj svađi. Spominjali su Milicu i njegove veze, ali je sve eskaliralo kada se ona dotakla porodice.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Mensur i Filip sukobljavaju i da dolazi do žestokih okršaja, a tenzija je na vrhuncu budući da je ostalo još malo do kraja Zadruge 5.

UNIŠTIĆU CEO OVAJ PROJEKAT Skandalozno obraćanje Filipa Cara produkciji, isplivao snimak, kamera zabeležila svaki detalj

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading