MONSTRUOZNA PREVARA VEKA! Viktorija presekla, rodiće dete, zadrugari zgroženi i besni na porodicu Osmakčić
Printsc Pink

Sinoć je zadrugarima saopšteno da je otac Marka Osmakčića lažirao svoju smrt kako bi izvadio svog sina iz rijalitija.

- Oni sigurno i dalje imaju neke planove... Ne zanima me ko je kriv, njima na dušu ide, neću da pričam ovde o doktorima... - ustala ej Viki.

Printsc Pink

 

- Dia, kakav je zakon u Švajcarskoj? - pitao je voditelj.

- Tamo su žene jako zaštićene, ona nije udata, tako da ne može da ima pravo ni za šta. Ja sam sa njim pričala, nisam u šoku, njegov prijatelj i ja imamo zajedničke prijatelje i on je rekao da se niko ne igra sa njegovom porodicom - rekla je Dia.

- Ja se obraćam svojoj porodici, ja sam zakazala abortus sutra, tako da vam je to sahrana. Ja vam sada javno kažem da ću dete roditi, meni Švajcarska nije potrebna. Imam dovoljno štićenika, meni ne treba niko da ga plaćam - rekla je Viktorija.

Printsc Pink

 

 -On je ovde rekao da se njegovoj bliskoj osobi desilo istoi i onda je rekao da su oni to časkom završili. Marko mi je rekao da se njegova majka kui*vala . Meni je marko rekao da je zato bio privženiji ocu jer mu se majka ku*vala. Zato se ja činim da sam ženomrzac, to mi je Marko rekao. On je ovde pričao najmonstruoznije stvari. On je Ani isto pretio sa ocem - rekla je Sandra.

- Da rodi monstrumu dete, komke?! Toj devojci treba pomoć! - rekao je Miki.

- I sada mi, mi da kažemo njoj da abortira jer nije spremna psihički i nije joj pažnja adekvatna. Pitaj nekog, razgovaraj sa nekim sa kim treba. Koje stavri ljudi rade kada dođe do neželjene trudnoće - dodaje Car.

- Žene su rađale i devu silovateljima - dodala je Rešićeva.

 

Printsc Pink

 

DALILU ŠALJEM PSIHIJATRI, CAR NEĆE SMETI U ŠEPAK Huso Mujić za Rijaliti plus otkriva šta će uraditi ako ugleda Filipa na svom imanju

 

Komentari (0)

Loading