DALILU ŠALJEM PSIHIJATRI, CAR NEĆE SMETI U ŠEPAK Huso Mujić za Rijaliti plus otkriva šta će uraditi ako ugleda Filipa na svom imanju
Printscreen

Ljubavni odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara sve je turbulentniji, a nakon što su raskinuli, skandalozni ljubavnici ne prestaju da vređaju i ponižavaju jedno drugo.

Sada se ekskluzivno za Rijaliti plus oglasio Huso Mujić, koji je otkrio da će Caru zabraniti ulazak ne samo u kuću već i u rodno selo Šepak, a tokom razgovora otkrio nam je i da planira da Dalilu pošalje psihijatru i skloni je sa javne scene.

- Kako se bliži kraj rijalitija, bolje sam, izbegavam da pratim sva dešavanja. Svestan sam da ne mogu ništa učiniti, a samo štetim svom zdravlju. Znam da su Dalila i Filip raskinuli, čuo sam i da prete jedno drugom nekakvom mafijom... Šta da rade, nema pas za šta da ih ujede, baš će neko hteti zbog njih da robija! - rekao je Huso, koji je istakao da, ukoliko se Dalila pomiri sa Carem, on neće smeti da kroči u selo u kom žive.

DALILU ŠALJEM PSIHIJATRI, CAR NEĆE SMETI U ŠEPAK Huso Mujić za Rijaliti plus otkriva šta će uraditi ako ugleda Filipa na svom imanju

Printscreen

 

- Caru ne samo da neću dozvoliti da uđe u moju kuću, zabraniću mu ulazak u Šepak. Ne zaboravljam sve uvrede koje mi je izrekao dok me još nije ni poznavao, to ne praštam. Nije trebalo da mu pređe preko toga nikada, ali kad već ona jeste, ja neću - strog je bio Mujić, koji nam je potom otkrio da je svestan da će njegova ćerka do kraja života trpeti posledice zbog javne prevare koju je počinila.

- Dalilu će ovo što je uradila pratiti do kraja života. Moja je, ne mogu je obesiti. Iako ću preći preko ove sramote i svega što mi je priredila, nikada neću moći da zaboravim. Sebe je obrukala, kada ostari i te kako će je stići svi gresi. Ona mora da moli Boga da joj oprosti jer je veliki greh počinila - rekao nam je Huso, i objasnio na koji način planira da pomogne ćerki koja je skrenula s puta.

DALILU ŠALJEM PSIHIJATRI, CAR NEĆE SMETI U ŠEPAK Huso Mujić za Rijaliti plus otkriva šta će uraditi ako ugleda Filipa na svom imanju

Foto: Ataimages

 

- Siguran sam da ona nakon izlaska iz rijalitija neće biti sa Carem, ali probaću da utičem na nju da se totalno povuče iz javnog života, šta će joj to! Neka počne da živi normalno kako je pet godina živela. Ako treba da ide psihologu, neka ide, možda joj pomogne da se promeni. Mora shvatiti da je krenula pogrešnim putem koji ne vodi nikuda. Njena najveća greška jeste to što se ikada upustila u odnos sa Filipom. Bila je nezadovoljna brakom, pa je posrnula i otišla gde je mislila da joj je bolje. Car se samo igrao i sve je uradio zarad rijalitija - zaključio je za Rijaliti plus Huso.

Dalila i Dejan se još uvek vole

Huso je istakao da veruje da njegova ćerka još uvek voli Dejana Dragojevića uprkos činjenici da ga je javno prevarila, tukla i ponižavala.

- Bio sam svedok Dejanove i Daliline ljubavi. Uveren sam da oni još uvek vole jedno drugo. Mislim da su izvračani da ne budu zajedno, ali ako je suđeno, oni će se uprkos svemu pomiriti - rekao nam je on.

Car je siledžija

Mujić je rekao da je zgrožen nasiljem Filipa Cara nad njegovom ćerkom, ali i da je uveren da Dalila nije jedina žena koju je maltretirao.

- Car je siledžija i nasilnik nad ženama. Čitao sam da je i u Hrvatskoj povredio jednu devojku i da je zbog toga bio osuđen. On je običan nasilnik koji se busa tamo gde može - zaključio je Huso.

OGLASIO SE I MARKO OSMAKČIĆ Zadrugar nakon šokantnih informacija da mu je otac navodno živ imao da kaže samo jedno, sada je sve jasno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Srbija

14.06.2022 09:49

Huso, shvatite da Dejan više ne voli Dalilu i nikada sa njom neće biti. Njegova priča sa njom je odano završena. Sem toga, ona ga je varala i u braku, oglašavali su se oni oji su sa njom bili, napominjući da imaju i snimke svega javno..Ona je za duže lečenje na prisihijatriji, moral nula pameti nigde, uz to glupa i neobrazovana, uličarskoponašnje,nevaspitanje, prostakluk nevidjeni.....Zaboravite na Dejana. To su šuplje priče. Od toga nema ništa. Dejan ima svoj zacrtan put i tačno zna šta želi ovoga puta u životu.Ima svoju porodicu, svoju kuću u Srbiji.Oni su u najbitniji. kakav Šepak, kakva otkačena Dalilaod toga nema ništa. Dosta je bilo njejnog iživljaanja,maltretiranja i dr. Dalila je težak psiho.......

KoBra

15.06.2022 12:26

Kako je ovaj dekica namazan i kvaran? Za svoju losu cerku i odrona od zene bi posto poto hteo Dejana. Kao da je Deki dezurni dispečer i samo nju izheftanu ceka? Sto ne kaze da njegova kvarna,losa i najgora cerka ne zasluzuje Dejana? Lako je manipulisati sa tudjim detetom kojeg su omadjijali u tom njihovom Šepku pa kao hajde opet da se pomire i da njegov olos od kcerke se nakon svega smiri uz finog i mirnog Dejana. Ma kako ne? Nije Dejan tikva bez korena pa da ga vi veslate i radite sta hocete sa njim. Vidi vraga,dekica bi odrona i kuravu da opere ponovo preko Dejana? Mrš bre matora drtino idi i sakrij se zajedno sa ovim olosem od cerke da vas ne gledamo i ne slusamo vise