NE MOŽE DA OPROSTI SEBI Car očajan zbog pominjanja sestrinog deteta, pa se dotakao i njega: Šta sam ja dozvolio?
Printscreen

U ranim jutarnjim satima, Filip Car osamio se sa Lazarom Čolićem Zolom kraj bazena, gde je otvorio dušu o svađama svađama sa Dalilom Dragojević.

Takođe se prisetio i svojih roditelja, sestre, pa na kraju i svog najboljeg prijatelja, Bruna Uremovića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta će mi reći mama? Da si rekao: "Majke mi", pa da se kaže da si u afektu. Da ti koristiš sestrino dete za svoje nakaradne i devijantne veze, a onda da pšrelaziš preko toga. Pa ko si ti dečko? Pop**am se ja na tebe. Ako si ti spreman od jedine rođene sestre, koje treba da gledam kao da mi je rođeni sin, to mi je najveća familija koju imam. Je**te leb, ja svaki dan razmišljam šta ću malom kupiti i kako da se odužim za vreme koje nisam proveo sa njima. Ja uzimam dete u usta, da bih to prekršio, zbog svojih devijantnih veza. Da ja treba da izađem i da pogledam Bruna i ostale dečke. Da rešavam račune sa kojekakvima iz Crikvenice. Da ja sebi dozvolim da pogledam Bruna i ostale u oči i da mu kažu: "Šta je tebi dečko?". Da dozvolim da me Bruno pogleda razočarano u oči, zbog čega, zbog ovih splačinarki? Neću, ne pada mi napamet...Dozvoljavam da se moja porodica i Bruno crvene zbog mene. Nije on balavac! Ja bih za njega život dao, znam da me gleda kao brata. To je ozbiljan čovek, četvoro dece ima. Razumeš? - pričao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pa da - rekao je Zola.

- Da mi kaže: "Tebi pi**e planinare po mozgu. Nađi normalnu devojku i čuvaj je i voli, a ne kojekakve budaletine". Postao sam toliki šu**k, da to nije normalno - nastavio je Filip.

TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC Matora skočila na MC Aleks, otkrila detalje njihovih tajnih razgovora, pa priznala zbog čega se najviše kaje

Komentari (0)

Loading