TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC Matora skočila na MC Aleks, otkrila detalje njihovih tajnih razgovora, pa priznala zbog čega se najviše kaje
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku Igre istine, MC Aleks je ispričala emotivnu ispovest koju je najavila još tokom nominacija.

Zadrugari su je neprekidno prekidali pitanjima i sugestijama, ali je ubrzo nastavila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Svesna sam da sam svoju porodicu zbog odnosa sa Jovanom stavila po strani, zato sam i želela da budem uz nju prijateljski. Ona meri svaku reč, išlifovana je krot rijalitije godinama i smatram da tačno zna šta radi. Kad se to sve izdešavalo, ja sam bila ubeđena u svoju seksualnost i bila sam ubeđena da mogu da se nosim sa našim druženjem. Na kraju sam ispala i kao loša sestra i loš čovek i loša ćerka... Htela sam da je ne izgubim kao osobu, kao prijatelja, zato sam ostajala u tom odnosu. Nisam se ja iz sažaljenja vraćala - govorila je MC Aleks.

- Sad je jasno da me ne voli, ali ne mogu da prihvatim da je ovakav čovek! Da li je moguće da ovako glumiš? Ko je ovo? Šta je ovo? Kako si mogla da glumiš osećaj? Ti si uz mene ostala samo i isključivo iz koristi! Sve što su mi pričali sve je istina, u sve tračeve sada verujem! - vikala je Matora.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam šta se pričalo, kada izađem videću, ako bude potrebe tužiću nekoga - prekinula je MC Aleks.

- Ma tuži ti koga hoćeš, nije pitanje ko je šta rekao nego kakav si čovek! Od šest tajnih razgovora, šest puta si rekla da ćemo videti sve napolju, da ćemo putovati, da ćemo možda živeti zajedno - nastavila je Tomićeva.

- Sve planove si sama smišljala - brecnula se Bajićeva.

- Nije tačno, zašto se plašiš da ću te demantovati? Pričale smo da ćeš možda iznajmiti stan sa Nevenom, jer ja volim da spavam kod Dunje jer sam je željna, pa da ćemo ići na putovanja, koga ti lažeš - urlala je Jovana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mi smo samo pričale o putovanju u Banjaluku! - prekinula je Aleks.

- Pričale smo o našem se*su, o poljupcu, o tome kako se plaši, govorila sam da znam da je to normalno, imala sam iskustva - nastavila je Matora.

- Da li je to istina? - pitao je Dejan.

- Ma mi smo se sprdale, nije to bilo ozbiljno - odgovorila je MC Aleks.

- Nemojte me terati da se kunem! Šta si rekla Mići? - urlala je Matora.

- Ova devojka donosi odluke sama, ja sa tim nemam veze! Šta je problem - skočio je pevač.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Devojko, us*ala si mi se u život! - dodala je Tomićeva.

- Ona priznaje deo krivice, samo da bi malo spustila loptu i pritisak - dobacio je Dragojević.

- Moja jedina greška je što sam posumnjala u svoju sek*ualnost! - rekla je MC Aleks.

- Govorila si mi da sačekam, govorila si da ćemo rešiti, da li si i tad lagala? Rekla si mi da ćeš se namerno distancirati od mene da tvoji ne bi provalili neke stvari, a kasnije si me grlila! Ti si onda monstrum! Plakala si sa mnom, delila sve, a na kraju si me sve lagala! Tebi nikada nije bilo žao ni mene, ni sebe ni porodice! - urlala je Tomićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti si emotivna prostitutka! - dodao je Karić.

- Nisi ti manipulisala sa mnom, ti si mene masakrirala i razvalila kao kantu! Nikada me nisi volela ni kao druga ni kao čoveka! - nastavila je Jovana.

- Nije istina, osećala sam krivicu, zato sam ostala u tom odnosu. Kasnije sam tek svesna postala svoje porodice i svega što sam im priuštila... - govorila je Bajićeva.

- Da li sam ja ovde prema nekome ispala loša? Da li sam igde ispala nefer? - pitala je Matora.

- To uopšte ne želim da komentarišem - odbrusila je Aleks.

- Lepo je što si rekla svoje mišljenje i što si sve lepo objasnila - dodao je Mića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Vidi ovog, mrzi lažove, a nju razume. Aleks, ja bih te zamolila, da mi se više ne obraćaš, da me ne spominješ! Moje ime nemoj da spominješ, a ni moje prijatelje! Imaš samo sreće što nisam ona stara Matora koja bi te vređala i urnisala, kao što sam Sanju. Sada se iskreno kajem! Je*ala bih ti mamu sada, ali ipak neću - govorila je Tomićeva.

- Imaš prava da radiš šta hoćeš, s' obzirom na to šta sam sve uradila. Ja snosim veći deo krivice - rekla je Bajićeva.

ŠOKIRALA JE SVE MC Aleks poslala snažnu poruku svojoj porodici, ovo niko nije očekivao od nje

Komentari (1)

Loading
psihijatar

11.06.2022 20:31

I ja sam zaljubljen u Dženifer Lopez, pa? Šta treba, da je napadam, silim na nešto što ne želi? Matora je posesivna, ljubomorna, zavidna...bolesna, jednom rečju, pod hitno kod psihoterapeuta. Ende