OVO JE BIVŠI MUŽ TRUDNE VIKTORIJE MITROVIĆ Tvrdi da ćerkicu nije video dve i po godine, a ono što je uradio šokiralo je mnoge
Printsc Pink

Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju u "Zadruzi" sa Markom Osmakčićem, zbog čega je njena porodica zgrožena.

Naime, trudna zadrugarka iz prvog braka ima ćerku sa Robertom Mitrovićem.

Robert i Viktorija su bili pet godina u braku, a onda je usledio razvod.

- Mi smo bili 5 godina u braku, razveli smo se, imam dete sa njom. Imam svašta nešto, ako neko najbolje zna o njoj - rekao je Robert nedavno i otkrio zbog čega je došlo do razvoda sa Viktorijom.

Robert je i šokirao tvrdnjama da dete nije video preko dve i po godine, a da je za sve to kriva baš Viktorija.

- Duga je to priča, tu treba malo duže da se popriča, više razloga, tu je u pitanju moja komšinica, sve se skupilo. Iskreno, ne bih ništa preko telefona! Dete je kod babe i dete, sada sam pokrenuo postupak za poveru deteta, očekujem da dete bude još malo kod mene, duga je to priča - govori Robert, a prenosi Republika.

- Imam razloga zašto nisam video dete dve i po godine, nije ona baš takva kao što se predstavlja u javnosti. Ja želim da je raskrinkam! Ja sam znao sve, samo sam morao da ćutim zbog okoline - tvrdi Viktorijin bivši suprug.

Inače, Viktoriju su odgajali baba Regina i deda Stojan, koji joj čuvaju ćerku dok im je unuka u "Zadruzi".

Podsetimo, Viktorijin deda Stojan u izjavi za Pink.rs javno se odrekao unuke koja ga, kako kaže, više u životu ne interesuje.

UVEK ĆU TE UDARITI Marko izgovorio užasne reči trudnoj Viktoriji, rekao joj da je ne voli: Meni je bitno da se to dete ne rodi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading