UVEK ĆU TE UDARITI Marko izgovorio užasne reči trudnoj Viktoriji, rekao joj da je ne voli: Meni je bitno da se to dete ne rodi!
Printscreen

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić se trenutno nalaze na Rajskom ostrvu, gde razgovaraju o svom odnosu i njenoj trudnoći.

- Ti znaš da smo koban spoj - nastavio je Marko.

- Ko te tera da budeš sa mnom? Ti meni nisi prišao od juče, to mi pokazuje da ne razumeš neke stvari - pitala je ona.

Printscreen

 

- Mene pegla strah, pegla me nemir - rekao je Marko.

- Ja ne znam gde je levo - dodala je Mitrovićka.

- I izvini, refleksno sam te udario, iz refleksa ću te uvek, nemoj me udarati. Možeš sve da mi objasniš rečima. Ja sam se drao zbog onih k*čki. Ne daj Bože da imam takve, da su one ostale trudne. Mene je strah. Ti nisi tele, imaš mozak, ali da li si u nekim situacijama naivna, mogu da utiču na tebe - nastavio je Osmakčić.

Printscreen

 

- Nikoga nisam slušala, samo tebe i udarila sam ti šamar da bi prestao da pričaš. Ja želim da razmislim kakav ću život da vodim. Meni je Sandra Rešić rekla da sa takvom osobom ne treba da imam dete - dodala je Viki.

- Sujetna glupača - rekao je Marko.

- Miki mi je rekao isto. Niko mi nije rekao da treba da imam sa tobom dete. I da znaš, 70% ljudi se tebi ismejava, ne smeju se jer si bacio dobru foru. Gledam tako sa strane, jesam priglupa, ali to mogu da provalim - istakla je ona.

Printscreen

 

- Mogu da mi ga pop*še. Ja sam na početku bio brutalan, iskreno top prema tebi. Nevažno šta si bila i čime si se radila... Evo, sada ti kažem, ne znam da li te volim, ali si mi draga kao osoba, imam neku emociju, neku empatiju. Ja sam takav, surov, otac mi je bio monstruozan, ali je od mene napravio direktnog čoveka - dodao je Osmakčić.

- Zašto ti je bitno dete sa osobom koju ne voliš? - pitala je Viki.

- Meni je bitno da se to dete ne radi, da ne odrasta na selu, da ga čuva baba Živka ili kako god - dodao je Marko.

OVO SE NIKADA U RIJALITIJU NIJE DESILO Produkcija momentalno reagovala, poslala važno pismo u Belu kuću, a tiče se Marka i Viktorije

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading