EVO KO SVE ULAZI U ZADRUGU 6 Njoj daju posebne uslove, ona dobija najveći honorar u istoriji honorara, a on ulazi sa nanogicom
Printscreen

Najveće rijaliti zvezde iz proteklih pet sezona "Zadruge" ući će i u šestu, koja počinje u septembru! Kako mediji šuškaju, u "Belu kuću" na jesen ponovo će se useliti Kristijan Golubović i njegova trudna verenica Kristina Spalević, kao i Stanija Dobrojević i njen bivši momak Marko Marković.

Foto: Printscreen/instagram

 

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ovog puta podruku sa svojim ocem Karadordem! Među zadrugarima trebalo bi da bude i kaskader Uroš Ćertić, koji je proteklih meseci u žiži jer je javno priznao da je rasturio brak voditeljki "Slagalice" Mariji Veljković.

Među zadrugarima ponovo će se naći najintrigantniji par iz ove sezone Dalila Dragojević i Filip Car! Producenti su već počeli da pregovaraju sa aktuelnim učesnicima "Zadruge" Dalilomi Carem.

- Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, uđe u rijaliti! Definitivno je rešio da ostavi Dalilu, ali verujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku "novih" zadrugara!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede leto sa Andelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u "Zadrugu" jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija! - priča dobro obavešten izvor.

Kristijan i Kristina su vezu započeli u "Zadruzi 3", a posle godinu dana pauze ući će i u petu sezonu.

- Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna - priča izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

- Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da „pravi priču", verujemo da će pristati da ude baš sa Markom - priča sagovornik.

U rijaliti s nanogicom se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađordem.

- Dobio sam ponudu i prihvatiću je! - kratko je rekao Karađorde.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i dokazani zavodnik Uroš Ćertić, koji je nedavno otkrio da je bio u šemi sa voditeljkom Marijom Veljković. S obzirom na to da mu preti robija, jer je pretio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

- Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom - rekao je Uroš.

Printscreen

 

BRUTALNO I SRAMNO Marko Osmakčić opalio šamarčinu trudnoj Viktoriji, usledila ova kazna

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
DV

07.06.2022 15:26

Pa zar "Zadruga 5" nije poslednja u serijalu kao sto su najavljivali?

Zola

05.09.2022 20:25

Bez Vladimira Tomovica je sve bezveze. On fali puno za gledanost.