ŽENE SU ME UCENJIVALE PREKO DECE Kristijan Golubović i Kristina Spalević za Alo! progovorili o prinovi, krađi parfema i zajedničkom životu
Foto: Alo.rs

Da rijaliti ljubavi nisu uvek osuđene na propast, potvrđuju Kristijan Golubović i Kristina Spalević, koji su uprkos svim izazovima i dalje u vezi, a kao krunu svoje ljubavi kroz nekoliko meseci dobiće prvo zajedničko dete.

O trudnoći, Kristijanovom odnosu sa bivšom ženom Ivanom, koju je zbog ljubavi prema pevačici ostavio, kao i skandalu koji se nedavno dogodio kada su optuženi za krađu parfema, rijaliti učesnici progovorili su ekskluzivno za Rijaliti plus.

Foto: Printscreen/instagram

 

- U trećem sam mesecu trudnoće, jako sam uzbuđena, ali i uplašena. Imala sam mnoštvo strahova zbog prethodne trudnoće i bebe koju sam izgubila, ali kada su lekari rekli da je sve u redu, pao mi je kamen sa srca - rekla je najpre Kristina, koja je priznala da drugo stanje dosta utiče na njeno ponašanje.

- Hormoni mi divljaju, stalno bih se svađala. Smetaju mi stvari na koje ranije nisam obraćala pažnju, i mnogo me boli nepravda. Primećujem koliko svi napadaju Kristijana, kače se za njegovo ime radi malo medijske pažnje, i to me boli. Pogodila me afera oko parfema, namerno je u javnost pušten snimak samo jednog ugla na kojem deluje kao da mi nešto krademo, ali verujem da mi je bog poslao ovu situaciju kako bih na njoj zaradila. Planiram da tužim sve koji su umešani u tu priču i da uzmem novac za laži koje su izrekli - objasnila je Kristina, a onda nam je Kristijan otkrio kako se nosi sa Kristininom trudnoćom i naglim promenama raspoloženja.

Foto: Alo.rs

 

- Ja joj stalno pretim da ću se odseliti. Ona je dosta mlađa od mene, razumem da joj divljaju hormoni, meni ovo nije prvo dete koje ću dobiti, imam više iskustva sa takvim stvarima. Iskreno, ja taj Kristinin mangupluk ne volim, a on je sada još izraženiji. Pravi dramu oko svega ali, srećom, ja sam jako strpljiv kada je ona u pitanju - rekao je Golubović, pa otkrio kako se oseća zbog dolaska prinove.

- Presrećan sam. Konačno ću imati dete u kojem ću moći da uživam, doživeću da me žena ne ucenjuje mojim detetom. Je*ao ja sa strane ili ne, to neće uticati na moj odnos s detetom. Do sada me je svaka žena ucenjivala preko deteta, a sada znam da do toga neće doći - rekao je iskreno Kristijan, pa objasnio u kakvim je sada odnosima sa bivšom ženom Ivanom.

Printscreen

 

- Sve se sleglo, smirile su se strasti. Sud je odredio kojim danima smem da viđam ćerku Veru, međutim, Ivana i ja smo se dogovorili da mogu da je vidim kada god poželim. Sada je ponovo sve u redu, jedina je razlika što ne živimo više zajedno. Uspeo sam da se izborim za svoju ćerku - zaključio je Golubović za Rijaliti plus.

Dejan je sadista

Kristijan Golubović prokomentarisao je nedavno za Alo! aktuelna dešavanja u Zadruzi, a tom prilikom izneo je svoje, nimalo lepo, mišljenje o Dejanu Dragojeviću.

- Dejan je jedan degenerik. On je u odnosu s Dalilom ispao žrtva, ali suštinski je kreten. Ježim se kada vidim kako se ponaša prema Aleksandri, on je sadista - rekao je Kristijan tada.

TAKO JE I MENE MALTRETIRALA DOK NISAM PRIZNALA Sanja Stanković progovorila za Alo! o odnosu Matore i MC Aleks

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Visnja

07.06.2022 09:05

Ti si najbolji muz,otac i ljubavnik. Nema boljeg od tebe na celom svetu.

Ina

08.06.2022 07:51

naravno opet laze kriminalac na baterije,pijacar! smisljaju kako da privuku paznju na sebe i da se uvale u Z6! NEDAO BOG,slusati njegove lazne dugacke monolog,iskompeksiran,bezkarakteran,olos! Ps. Dejan je za tebe GOSPODIN SA STAVOM I MOZGOM!