KAMERE SVE ZABELEŽILE Isplivao snimak na kom Anđela flertuje sa ovim zadrugarom, nakon ovoga ništa više neće biti isto (VIDEO)
Printscreen

Anđela Jovanović je devojka koja je bez većih skandala i mrlja ušla u samu završnicu rijalitija, pa ne čudi zašto o njoj mnogi imaju lepo mišljenje i navode je za primer kako jedna devojka treba da se ponaša.

Svi su primetili da između Anđele i Mensura npostoje varnice, iako Jovanovićeva uporno odbija da to prizna, a nakon ovog snimak je i više nego jasno da tu nisu čista posla.

Naime, ona je dok je sedela na trosedu namerno bacila ogledalo na pod kako bi zamolila Mensura da joj ga doda. Prema komentarima koji su se našli ispod videa, Anđela se svojski trudi da na bilo koji način uđe u interakciju s njim. Niko nije poverovao da je ogledalo iz bilo kog razloga moglo da padne pravo pod noge Mensuru, osim ako nije namerno bačeno.

Anđela je očigledno zaboravila na kamere, pa je pomislila da neće biti uhvaćena u nameri da započne flert sa Ajdarpašićem. 

Da li se vama čini da Jovanovićeva flertuje ili je sve zaista splet okolnosti, možete pogledati u videu iznad, pa proceniti sami.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA Filip Car doživeo pomračenje, lomi sve pred sobom i preti, pokušao da prekrši odluku Velikog šefa

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading