NIKADA JE NISTE VIDELI U OVAKVOM IZDANJU Anđela važi za najlepšu zadrugarku, a sada je pozirala ispred ogledala i to bez trunke šminke (FOTO)
Printscreen

Anđela Đuričić neretko je komentarisana za najlepšu ukućansku Bele kuće, a nedavno je i Minu Vrbaški skinula sa trona najlepše zadrugarke.

Naime, opšte je poznato da je Đuričićeva uvek našminkana i sređena, od ranih jutarnjih časova, pa sve do kasnih večernjih sati.

Prvo što uradi prilikom buđenja, nakon osnovnih svakodnevnih potreba, našminka se, te smo retko imali priliku da je vidimo u ovakvom izdanju.

Anđela je bez trunke šminke stala ispred ogledala i pokazala prirodnu lepotu, a čini se i opravdala titulu koju je dobila od strane zadrugara i publike.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Isplivao necenzurisani snimak stravičnog prebijanja Viki Mitrović, krvnički je udara, davi i baca na pod

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Pabon

27.05.2022 11:22

Odvratna je... Osoba koja nije pokazala emocije za ovo vreme a kao place zbog decka koji je znaci koliko i zadrugari meni, mora biti kvarna i odvratna

Kralj

27.05.2022 11:26

Mina je lepsa od nje kako god okrenes. Mala je iskompleksirana ,umisljena i stalno gleda u ogledalce.Drcna je i mora da nauci da tise prica.Glumi damu a nema te manire.

Шумадинац

27.05.2022 14:06

Кад ставе коло шминке на лице

ZAZA

28.05.2022 10:36

ŠTO SE TIČE PONAŠANJA, TREBA NEKAD I TE DEVOJKE DA POBEDE, ANĐELA I SANDRA REŠIĆ, MIKI JE U OVOJ SEZONI ODLIČAN, VOLELA BI I ONDA BUDE MEĐU PRVIMA, KARIĆ ISTO, ĐEDOVIĆ MI JE NEŠTO LJIGAV, LEPO KOMENTARIŠE, LEPO SE PONAŠA, AL DUFRIRA IM SVAŠTA