MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Zadrugar izgovorio skandalozne uvrede na nacionalnoj osnovi, isplivao snimak, javnost zgrožena (VIDEO)
Printscreen

Skandalozno ponašanje pijanih zadrugara juče je sve zgrozilo, ali ono što je najviše razbesnelo javnost je svakako užasno Grujino ponašanje, psovke, tuča, a nakon svega toga i završavanje u pritvoru, ali to nije ono najgore.

Naime, Gruja je nakon što je završio u zatvoru počeo da psuje i vređa pripadnike drugih nacionalnosti, a snimak koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram razbesneo je javnost.

Gruja je vređao Filipa Cara i sve ostale koji su došli, kako on kaže, "iz ku*ca da se ku*če dok ostali ćute".

Dolaze ovde iz ku*ca da se ku*če, a vi ćutite. Jel ovo Srbija ili šta je ovo? Rekao bih mnoge stvari, ali neću jer je danas poseban datum. Živim u Srbiji i da mi neko dođe iz pičke materine i da mi udara na bivšu ženu i decu. Nabijem i njega i njegovu porodicu i sve - nastavio je Gruja sa skandaloznim psovkama, uvredama na nacionalnoj osnovu, a onda se pravdao da ga puste u toalet jer on nikada u Zadruzi nije pravio incidente.

Javnost je šokirana kako neko može sebi da dopusti ovakvo ponašanje i to na nacionalnoj frekvenciji i zahtevaju momentalne sankcije i reagovanje produkcije.

- "Momentalna diskvalifikacija", "Sramota šta izgovara jedan oženjen čovek koji ima decu", "Užasno ponašanje", "Mole se čelnici da momentalno reaguju", "Skandal!", "Ovo teritorijalno ponižavanje i uzdizanje treba biti sankcionisano!" - samo su neki od komentara besnih fanova Zadruge.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava u Zadruzi, a produkcija strogo zabranjuje ovakvo ponašanje.

CAR DAVIO DALILU! Stravične scene nasilja u rijalitiju, zalepio je za staklo, ona vrištala i zapomagala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Rados

01.06.2022 10:12

Ne mogu ocima da ga gledam ali sta smo sve culi iz usta Cara ,pa ga niko nije kaznjavao.?! Mitrovic misli da je samo Car sa poganim jezikom i sexsom zasluzan za Z5 i njenu gledanost.

Mr

01.06.2022 10:36

Za psovanje dece odmah diskvalifikacija!!!!!!!!

COA

01.06.2022 13:44

@žeks dj - SVAKA MU NA MESTU. Bravo Grujo.

pop

01.06.2022 11:03

raspaliteti, sve vratiti u makču pikču.

Mika

01.06.2022 11:31

U pravu je svaka bagra došla ubg i psuju nam i žive i mrtve primer taj ogavni filip koje reči upućuje ženama fuj

Nema Pravde

01.06.2022 11:51

Car može svašta da kaže psuje kolje razbija i ništa.Drugi ne sme da kaže da je u svojoj zemlji.I šta ćemo sad ?

Vu

01.06.2022 12:09

Ma niko nije protiv Gruje. Čovek je rekao najveću moguću istinu. Neko ima pravo da radi šta hoće, a neko kad povisi zon ide u zatvor ili ga izbacuju.

Bosanac

01.06.2022 12:22

Pogledajte tetovazu na carevoj levoj potkolenici.

Шумадинац

01.06.2022 15:24

Човек је у праву нека наши тако да се понашају код њих, избацили би их наглавачке. Овај Цар кад се напије редовно неког коље и дави.