GADIŠ NAM SE Preljubnik Gruja stavljen na stub srama, zadrugari nikad brutalniji, a nije pošteđena ni njegova ljubavnica
Printscreen

U Beloj kući održava se još jedna raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Rešić.

Naime, ona je naredne male budžete dala Nikoli Grujiću i Milani Šarac, pa žestoko prokomentarisala njihovo učešće u petoj sezoni najgledanijeg rijaltiija.

GADIŠ NAM SE Preljubnik Gruja stavljen na stub srama, zadrugari nikad brutalniji, a nije pošteđena ni njegova ljubavnica

Printscreen

 

- Grujo, ništa mi loše nisi uradio... Ako me nisi hvalio, nisi me ni kudio. Naravno da će tvoja deca biti tvoja. Da li je ona tvoj pravi izbor, k*rva ili dobra žena, to ti najbolje znaš. Prema meni nije k*rva. Sve što imaš u svojim petnaesto minutnim izlaganjem jedne rečenice, vrtiš u krug i pričaš ono što si znao. Nemaš pravo da zameraš, jer si sve znao. Sve je trebalo da batališ, nas, pisanje pesama, rijaliti. Sebi napiši pesme, budalo glupa. Idi prosi na ulici, pa napiši pesme. Ti pišeš pesme zadrugarima, je l' si normalan? Bolje da je svakao tvoje izlaganje bilo izvinjenje ćerkama. Prestati više da pričaš o Mimi, gadiš nam se. Počinješ da se gadiš ljudima jer verglaš sve u krug. Ne trebaju ti izlaganja o Mimi, svojoj deci budi dobar - pričala je ona.

- Ja sam rekao da bi pre par meseci ti meni bila u velikim budžetima, jer si nam održavala higijenu i kuću. U pravu si za sve što si rekla, prešao sma preko stvari koje sam znao. Pričam o tome jer od nje doživljavam nepoštovanje. Nema ni trunku poštovanje i tako se ophodi posle svega - dodao je Gruja.

GADIŠ NAM SE Preljubnik Gruja stavljen na stub srama, zadrugari nikad brutalniji, a nije pošteđena ni njegova ljubavnica

Printscreen

 

- Ona te više ne voli, zašto bi imala poštovanje? Ja ljude koje ne volim, nemam poštovanje prema njima. Nismo svi isti i nemoj da polaziš od sebe - rekla je Sandra.

- Veličao sam je i od nje pravio sveticu, neki moral... Sve to samo jer sam je voleo kao boga. Hteo sam od nje da napravim nešto što nije - nastavio je Gruja.

- Što se tiče Mime, prošle godine je bilo lakše da podelim male budžete. Prema meni su super, stvarno. Nekad skočiš na mene kad ti ne odgovara nešto što kažem. On se razveo, izgubi je mnogo i dao za tebe. Najviše volim poslednjih mesec dana u rijalitiju kako svi koji su ćutali krenu da pričaju. Mima drago mi je da si razvezala jezik, treba da bude frka za plasman. Tvoja stvar sve i da si igrala rijalti, jer to je tvoja bruka i sramota. Babi sigurno nisi ponos. Spora si , nervira me što ne žuriš i pereš čašu 15 minuta, tuširaš se 20 minuta - govorila je Sandra.

GURAO JOJ JE PRSTE DOLE, ZAKLEO MI SE! Isplivala najskandaloznija tajna Zadruge 5, rijaliti učesnik sve javno obelodanio

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading