EM JE GLUPA, EM JE NEPISMENA... Marko Đedović raskrinkao Dalilu Dragojević i Filipa Cara
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ponašanje Dalile Dragojević ne prestaje da šokira javnost, a sada je Marko Đedović u razgovoru sa Dejanom Dragojevićem žestoko opleo po cimerki.

- Ja nisam bacio kosku svojim komentarom, ja sam, druže, konstatovao. Kakva crna koska - rekao je Đedović.

- Koska je bačena - našalio se Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znaš koliko je meni smešno, a znam sa obe starne priče, koje i jedno i drugo ne znaju. To što oni rade, nema veze sa onim što meni pričaju. IVidiš i sinoć: "Ne sećam se da sam to rekla", pa što ne istrča iz sobe da kažeš Đedoviću...Zamisli ti, ja sa Dejanom Dragojevićem igram igru i neko me pita što ne uđemo u vezu, ja kažem: "Pa ne znam", ja ti se pravdam. Razumeš? Šta ti mene pitaš, šta ti mene pitaš, je l' se ja za igru je*em? I onda klip gde se ja pravdam nekome za nešto za šta sam rekao da je igra. Samo konstatujem da je to nenormalno. Zato ja kažem, em je glupa, nepismena, nije elokventna...Nije elokventna čim joj je dubinski razgovor, kao dubinsko pranje tepiha. Znači, pustite me, nemojte da pričam šta mislim. Hvata se rečenice one: "Jadan je onaj koji hoće da prosperira na osnovu tuđeg", a onda priča o tuđem detetu. Pritom, ne pričaš sa pola porodice - rekao je Marko, pa je nastavio:

- Ovog spucali ego i sujeta, da posle njega ovaj slepac nešto radi. Manite mi se sa glave majke ti. Bolje da ćutim, razlupaće se, biće krvi do kolena. Zovite me na intervju, da izbacim ovo iz sebe, da ne bih ovde jeo go**na...Ajde bre, ovog spucala sujeta. U mojoj glavi se zaokružio rijaliti kada se završila svadba...Nemoguće, tri države. Ovaj Hrvatska, ovde Bosna, ovde Srbija, tamo Crna gora - tebe niko neće ni jedna porodica. To je nemoguće! Nemoguće da su se svi dogovorili da su protiv tebe. Samo mi još fali da je ovaj dovede na Zvezdaru - nastavio je Đedović.

POMIRENJE POSLE TUČE JE NJENA BOLEST! Ljuba Pantović se oglasila, nikada brutalnije o Dalili Dragojević i Filipu Caru

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Nadica

29.05.2022 17:44

Ona jeste teška GLUPACA i ološ , ali i ti si em odvratan , em tracara , em PEDERCINA , em se vataš sa Franom , misliš da niko ne vidi, debilcina jedna seljačka .

Boris

29.05.2022 18:04

Ajde neko i o velikoj ''pametnici'' Đedoviću neka progovori da je gay, dosta više on napada i poliva žene?!?!?!?!?

Luka

29.05.2022 21:30

Danas je isplativije biti glup i nepismen. Više zarađuješ i više te cene. Došla su teška neka vremena.

Lara

30.05.2022 10:42

Ahahaha, konačno da neko kaže da je i ovaj lajavi krelac , kobajagi socijalni radnik i komentator , jedno veliko fuj i PEDERCINA. Drži se za ruke i vacari sa Franom misleći da ga kamere ne snimaju. Eeee, smradu !!! Kaži malo i o sebi , a ne samo da pljujes po drugima i zloupotrebljavas njihove ispovesti !!!!