NIJE NORMALNO ŽIVETI SA BIVŠOM ŽENOM I NJENIM DEČKOM Marko Đedović analizirao detaljno odnos Dejana i Aleks, a nije izostavio ni Dalilu (VIDEO)
Printsc Pink

Predstavnica sedme sile je pozvala Marka Đedovića kako bi prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

- Stvarno izgleda sve tako kako ste rekli, kao neka paćenica, često spominje se*s... Ja razumem Dejana u onom delu kada priča da mora da gleda sebe, jer je ovde ušao kao oženjeni čovek sa prebivalištem u Šepku, a izaći će odavde razvede i otići u Veternik... Iz tih razloga ona ima osećaj nedostatka ljubavi, pa je u paničnom strahu i grču. Da, izgleda često kao kraljica drame, kao folirant, kao da neke stvari radi kao zbog rijalitija... Iskreno, ja ne mislim ništa lepo o vezama koje se dese nakon nekog dugo odnosa. Uvek sam govorio da je za njega najpametnije da je malo bio san, emotivno je razluđen. Nije normalno da neko živi sa bivšom ženom i njenim bivšim dečkom... To niti je normalno niti je prirodno! Ne mora ni da postoji neka emocija, ali je nerealno da ona prođe pored tebe ili da to gledaš... Na sve to Aleksandra odreaguje kako odreaguje - govorio je Đedović.

Printsc Pink

 

- Ne razmišljam o tome da bi se on mirio sa njom, niti ona sa njim. Ne mislim više o tome uopšte, negde sam presekla - dodala je Aleks.

- Aleksandra prolazi kroz ono što smo joj odavno govorili, ali je tada govorila da je nebitno i da se zaljubila. Veze posle duge veze nhikada ne opstanu, jako teško. Takve veze liče na haos i opštu katastrofu, emocije vrlo brzo nestaju - rekao je Marko.

Misliš li da bi mogli da opstanu van Zadruge? - pitala je novinarka.

Printsc Pink

 

- Mislim da ne, oni su tipski različiti, ne mogu da se dogovore ni kada piju Koka kolu, a kamoli nešt drugo. Mislim da su jedno drugom valjali posle svega, ali da će opstati teško... Ne treba ni da se bore za vezu ako su mnogo različiti, jer će samo biti mrcine za nekog narednog koji dođu u njihove živote... - odgovorio je Marko.

- Marko to što govori može biti istina, ali ne mora da znači. Ja ću se zaista potruditi oko nas, garancija svakako ne postoji, ali daću sve od sebe - dodao je Dejan.

Printsc Pink

 

IZ SEKUNDE U SEKUNDU MENJAJU RASPOLOŽENJE Ni ovog jutra nije izostala rasprava Dalile i Cara, još jedno mirno jutro u Beloj kući 

Komentari (2)

Loading
Milena

29.05.2022 17:16

Ovaj tzv soc.radnik, koji je tako glasan ko lajavi krelac, ili tzv novinarcic, mnogo pametuje kada su drugi u pitanju . Zašto nikad ne priča o sebi i svojoj aferi sa Franom i drugim muškarcima ! Krije to ko zmija noge, smrkavac , mnogo je los , zavidan, a ispod stola se pipka sa Franom, jadnik, čak su ih kamere uhvatile dok se drže za ruke, gej sto posto !!! Malo i njega krenite da prozivate u emisijama, a ne tu glumi komentatora , gluperda . Sve je snimljeno pa pogledajte i sami, zapysite više tom seljaku usta !!!!!!

Lana

29.05.2022 17:34

Nije normalno ni da se ti sve vreme vacaris sa Franom ispod stola i sedis pored njega , pa opet radiš misleći da vas niko ne vidi. E pa zeznuo si se, ne znam samo zašto novinari cute u studiju i ne ofiraju vas već jednom!!!! Ajde malo svi po djedovicu , zlo odvratno , seljacina bedna .