MOŽDA SAM PAĆENIK ŠTO SAM PREŠAO PREKO ONOG UTORKA? Dejan razvezao jezik, pa žestoko odgovorio Aleks (VIDEO)
Printscreen

 Aleksandra Nikolić progovorila o odnosu sa Dejanom Dragojevićem i priznala da joj je greška što dovoljno ne ceni sebe, ali i da smatra da ona ima više emocija od njega. Nikolićeva je takođe otkrila da smatra da on preteruje u određenim situacija, jer se ona trudi da sve ublaži. Reč je dobio i Dejan, kako bi prokomentarisao sve što je ona govorila.

Printsc Pink

 

- Ne znam ni šta bih komentarisao... Govorio sam da me kanali kad smo imali ryasprave, nekako se izvlačila i komentarisala sve ljude, tad indirektno kanali mene i naš odnos. Ne menja se ona zbog mene, nego zbog nas. Ne hvališ mene lično zbog mene, nego treba to da radi zbog nas. U suštini niti je ona ponižena, niti omalovažavana, niti paćenica... Ona bi bila paćenica da ja nju odibjem, a ja sam svaki put prihvatio razgovor. Ja kad dođem kod nje da napravim prvi korak, ona me odgurne, ako je dodirnem, ona vrisne. Bolje mi je da sedim, pa kad ohladi mozak da mi priđe - pričao je Dejan.

Ona kaže da joj ti deluješ kao da te ona iritira - dodala je novinarka.

Printsc Pink

 

- Ona mene nervira dok ovako priča. Ti je pitaš da li smatra da je paćenica, a ja ne volim re pojedinačna sloba iz azbuke. Neka kaže da smatra da je paćenica, čim ćuti i nema odgovor iz topa, znači da je to. Možda sam ja paćenik što prelazim preko onog utorka? Ovo je ljubav i prelazimo preko stvari, sve dok nema određenu težinu. Svađamo se, tu smo gde smo. Treba da bude direktnija u odgovorima. Ja sam danas spomenuo nju kako se složi nečim što mene razočara, ali nju nisam naveo, jer nju volim i to se dešava u ljubavnim odnosima - nastavio je Dragojević.

Je l' ti nju više voliš ili žališ? - pitala je novinarka.

- Volim je stvarno na sve moguće načine i ona to zna i oseti. Pokušavam da doprem do nje i da je pitam da li je svesna emocije koju joj dajem ili da se potrudim na neki drugi način. Ja nju volim i svesna je toga, kaže da oseti i mi smo non stop zajedno. Ona kaže da ne voli kad se proderem, a ja joj pet puta kažem... Ja se trudim da sve bude čisto i pošteno i sa moje i sa njene strane - govorio je Dejan.

Koliko te guši Aleksandrina posesivna strana? - upitala je novinarka.

- Ne guši me, nije ona toliko posesivna. Slatko mi je dok je u granici normlane, kad osetim da može da bude nenormalno ja se iznerviram i odmaknem se. Hoću da kad flaimo jedno drugom falimo, a ne jer si ti psihički navikla. Ako se tebi radi to idi, tu smo - rekao je on.

Printsc Pink

 

IPAK IM NE ODGOVARA IZOLACIJA? Dalila i Car u akciji nakon svađe sve je slađe, tresla se spavaća soba

Komentari (1)

Loading