PLAĆENA JE DA SPAVA SA DEČKOM SVOJE DRUGARICE! Milica Veselinović optužila Anu da se bavi najstarijim zanatom, rivalke nisu birale reči (VIDEO)
Pink printskrin

U toku je emisije sledeća tema bio je sukob Ane Jovanović i Milice Veselinović, a novinarka je upitala Anu kakve dokaze Milica ima da je s*ksualno opštila za novac sa mužem svoje drugarice na Kopaoniku.

Printsc Pink

 

- Viktorija je pričala, da je radila u jednom klubu i ja sam rekla da sam bila u tom klubu prošle zime. Ona je rekla da je to videla, a ja sam bila sa drugaricom, njenim muženom i mojim dečkom. Pričale smo o tom izasku, jer ona poznaje celu društvo. Neko je pokrenuo izmišljotinu da sam bila sa mužem moje drugarice. Milica je to iskroristila, a ja sam to demantovala. Ne znam odakle joj ta glupost... Muka mi je da to objašnjavam. Ja da sam pričala da sam bila negde, ljudi bi koristili da nešto izmisle. To je nebulozno i smešno - pričala je Ana.

- Kako se osećaš kad ti Milica drži moralne pridike? - pitala je novinarka.

- Ne može nikako. Ja sam ušla nakon tri meseca i nisam smela da iznosim neke stvari, većinu ih je iznela Mina. Ja to mogu da potvrdim. Ona se kune da to nije istina, a ja sam to videla svojim očima - dodala je Ana.

Printsc Pink

 

Reč je dobila i Milica Veselinović, koja je potvrdila da stoji iza svega što je iznela o Ani.

- Kao što ona priča o meni, ja komentarišem ono što sam čula - rekla je ona.

- Ja pričam ono što sam videla - odbrusila je Jovanovićeva.

- Čula sam da je devojka otišla na Kopaonik i neka devojka je platila da ona spava sa dečkom od svoje drugarice. Svojim postupcima sam pokazala da mogu da držim moralne pridike. Za mene niko nije rekao da sam plačena, ali ono što je rečeno je teško, jer znam ko sam i šta sam - nastavila je Milica.

- Nebulozna priča. Jeste se pričalo o mom zimovanju, jer Viki zna moju drugaricu i njenog muža... Kad budeš naučila da razgovaraš i pogađaš rasprave, moći ćeš da ulaziš sa mnom u rasprvu - pričala je Ana.

- Mene je sramota da razgovaram sa tobom - istakla je Milica.

- Ti da si znala za sramotu drugačije bi postupala - odbrusila je Jovanovićeva.

- Jao, čuj srmamote. Sedi dole! Ja imam samopouzdanje, ne pitam devojke kroz kuću šta mi stoji... Ne msilim šta ćeš da obučeš, nego na komplekse koje imaš - govorila je Veselinovićeva.

- Meni odgovara što sam se ugojila. Šta da ulazim u dalju raspravu? Stvarno mi je ispod časti - dodala je Ana.

Printsc Pink

 

MENSUROVOM RAZOČARENJU NEMA KRAJA Ajdarpašić brutalno o Milici Veselinović, a ona mu spomenula i majku

Komentari (0)

Loading