KO VODU NOSI A KO KOSI? Kakav preokret Filipa Cara, klupko se odmotava, sve mu je postalo jasno (VIDEO)
Pink printskrin

U toku emisije zadrugari su napali Dalilu Dragojević, jer je sve pokušala da ih ubedi da ona nije bila zaljubljena u Anđela Rankovića, nego da je sve to bila njena igra.

- Ja rekla da se zaljubljujem? Bože me sačuvaj. Ja ne znam da li su ovi ljudi ludi - pričala je Dalila.

KO VODU NOSI A KO KOSI? Kakav preokret Filipa Cara, klupko se odmotava, sve mu je postalo jasno (VIDEO)

Pink printskrin

 

-Dalila je rekla da bi ušla sa njim u vezu, ja se toga sećam. Ti nas praviš budalama - rekao je Miki.

- Ja njima neću da se pravdam, niti imam želju - odbrusila je ona.

Darko Tanasijević pitao je Filipa Cara da li ga rameti što Dalila priča jednu priču njemu, a drugačije se izdražava za crnim stolom.

-Ja sam to ludeo kad je bila sa Dejanom, gde je bio intiman odnos, plakanje, žaljenje, udaranje meni i govorenje da sam ja njena najveća greška. Ona savijena i ljubomorne scene, a ja sam govorio da to nije tako i da za pet minuta mogu da pokažem da to nije tako. Gore je bilo sa Dejanom i puno uverljivije, pričali su satima. Tu sam video tu narav. Ako nisi 100% iskren i možeš nešto da učiniš, onda imaš narav kao ja. Da mene nije bilo šta bi onda bilo? Da li bi ona sebi dopustila vezu, ondos ili bi ostalo na druženju? Tu bih ja voleo da premotam film - pričao je Car.

KO VODU NOSI A KO KOSI? Kakav preokret Filipa Cara, klupko se odmotava, sve mu je postalo jasno (VIDEO)

Pink printskrin

 

- Da li se plašiš da ne ispadneš negativnu produkt neke njene igre ili tajnog plana? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja se vraćam devet meseci i pitam se ko tu igra. Brak sa Dejanom, veza sa mnom ili vraćanje Dejanu? Ko igra? Ko vodu nosi, a ko kosi? Ja tu dolazim u ludilo da joj otkinem glavu, kao repu kad čupaš iz zemlje. Igre sa mnom su igre bez granica. Ja mogu biti svakakav, ali sam pravedan. Da li ja njoj mogu da prebacujem kad sam imao odnose sa četiri devojke pored nje? Da li sam u poziciji da joj prebacim druženje? Nije bilo poljupca, se*sa... Da li je licemerno da ja prebacim i zameram toliko to? Ja prebacujem situaciju na krevetu, a ja tad sa peškirom idem da opštim sa Anom. Meni bude žao jer sam licemeran. Filip u tom momentu ne plače ispod trema, nego je*e u toaletu - nastavio je Filip.

MOGU SLIKU DA MU URAMIM, AKO MOJI VEĆ NISU Dejan urnebesnim izjavama komentarisao odnos Dalile i Cara, ona šokirana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading