DRSKA SI, AROGANTNA, HODAŠ KAO DA SI OSVOJILA SVET Sandra Rešić sasula Dalili sve u lice, pevačica ne krije netrpeljivost
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić ne krije da osuđuje Dalilino ponašanje, a prilikom nominacija još jednom je cimerki sasula sve u lice.

- Njen i Filipov odnos neću komentarisati, dosta je jučerašnjih sedam sati rasprave. Komentarisaću lični odnos, po prvi put. Sa Dalilom nikad ne znam kakve smo, nekad smo dobre, a nekad je. Sve je uradila sebi, ali se uvek posvađamo. Najviše mi se sviđa kad je sa Filipom, zato što si tad najmirnija i imaš razumevanja. Bez Filipa si drska, bezobrazna, znaš da uvrediš, arogantna si i hodaš kroz kuću kao da si osvojila ceo svet. Mislim da si se ukanaliča poslednjoj pričom sa Anđelom. Ne znam da li je igra, niti me zanima. Poslednji put mi je pretila da ću da se vučem po podu, ako ona krene na mene, ali smo opet okej - pričala je Sandra.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Ove godine ne provodimo toliko vremena zajedno. Uvek saslušaš moje mišljenje, imali smo kratku raspravu na početku ove sezone. Nesebičan si i dobar čovek, to sam rekla 100 puta. Prošle godine smo bili bliži, popričamo i smejemo se. Ove godine nemamo tu bliskost, ali mi je opet draže jer ne skačemo jedno na drugo kao prošle godine. Obzirom da sam više puta ostavljala Dalilu, znam da ću opet imati neku raspravu i to mi se ne sviđa. Šaljem Dalilu, a ostavljam Cara - dodala je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

ZAHLADNELI SMO ODNOSE Miki priznao da se udaljio od Cara, pa žestoko opleo po njemu i Dalili

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
elena

29.05.2022 15:05

bravo sandra ona seljanka se uyveydila je*i joj kevu