ZAHLADNELI SU ODNOSI Miki priznao da se udaljio od Cara, pa žestoko opleo po njemu i Dalili
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Poznat po britkom jeziku,  Miki Đuričić bez zadrške je prokomentarisao odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara za koje nije imao nimalo lepe reči.

- Ja ću sada govoriti u svoje ime. Stalno sam govorio i Dalili i Caru šta im zameram. To što su oni napravili, te njihove bljuvotine, to ne utiče na mene.   On je osuo drvlje i kamenje po njoj, u utorak se pomirili, sreda nova šansa i tako stalno. Stalno nas ućutkuju imaju nešto da kažu. Ma šta da kažete pi**a vam materina? Pričate već devet meseci. Ja sam ovde da pokažem da ja nikoga nisam ove sezone udario, da sam se promenio i da ne pravim gluposti. Meni je top što ste vi nenormalni. Ne postoji trajna kategorija dobrog i trajna kategorija lošeg - rekao je Miki, i dodao:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona ga ujela za obraz i on nju. Savetujem ga da raskine nisu jedno za drugo. Vraćam se, legnem u krevet, oni su se pomirili dok sam se ja istuširao. Dalila me više nervira nekada, a ja sam sa Carem malo zahladneo odnose. Šaljem Dalilu, ostavljam Cara - rekao je Miki tokom nominacija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

ČEGA SE NEKO STIDI... Dalila se pohvalila sramotnim detaljima privatnog života, gledaoci u šoku (VIDEO)

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading