HAOS U NAJAVI! Anđela brutalno krenula da komentariše Dragojevićku, nastao muk za crnim stolom (VIDEO)
Pink printskrin

Zadrugari biraju ko ih je najviše razočarao u Zadruzi. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Mikiju Đuričiću.

Đedović, Lepi mića i Matora - rekao je Miki.

- Dalila. Proveli smo od početka, sve smo delili. Ona je bila loše, posle sam i ja bila loša pema njoj. Tako da, ona. Na drugom mestu, nešto što je ostavilo veliki utisak. Vikotija je na drugom mestu. Viktorija mi se rasplakala, ali ne mogu da pređem preko toga. Ali ona popriča, da mi da jedem. Dino je neko ko me je isto razočarao, to mi je najteži momonat bio u Zadruzi. Eto, nisam to očekivala - rekla je Matora.

Pink printskrin

 

- Ja se ovde nisam puno vezivala. Ali hajde, Viki je mene razočarala, jer verujem da je mogla mnogo bolje da se pozicionira da nije bila u odnosu. Gruja me je razočarao kao čovek. Jer je imao poziv i čestitku za Novu Godinu, on se vodio rijalitijem. Na trećem mestu neka bude Dino zbog svega toga. Imaš svoj stav koji ne iznosiš ovde - rekla je Nevena.

- Dalila na prvom mestu. Znaju svi šta je bilo. Dalila je imala ispade ka meni loša. Generalno, Dalila mislim da je razočarala svakog. Samo znamo kako se zove, ništa ne znamo o njoj više. Dalila je razočarala sve ljude koji su je ikada podržavala. Gruja je neko ko je razočarao svoju porodicu. Treći primer je Viki - rekla je Anđela.

Pink printskrin

 

Ja ću da navedem dve osobe koje su nisko udarile i vređale porodicu. Navešću Viki, Sanju od koje to nisam očekivao. I treću osobu ću da nevedem Irmu - rekao je Anđelo.

- Filip Car na prvom mestu zbog psovki. Na drugom mestu. Na drugom mestu ću staviti Dalilu jer me je optuživala da sam joj ja glumila prijatelja, a bilo je kontra - rekao je Dina

- Za meen su tri razočarenja, osobe za koje mislim da imaju veće kvalitete. Gruja na prvom mestu. Gruja je napravio od sebe i manijaka i psihopatu i na kraju je udario glavu u zid. Marko mi je na drugom mestu. Na početku je bio komunikativan, sada ne ustaje iz kreveta. Dozvolio je da ispliva samo najgore iz njega. Osoba boj tri je Viki - rekla je Sanja Grujić.

Pink printskrin

 

NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA! Nakon skandala Marka Osmakčića i Viki, oglasila se njena tetka

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading