OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU! Dalila izgovorila užasne pretnje ovim zadrugarkama i to u programu uživo, opšti karambol u Beloj kući (VIDEO)
Printscreen

Sinoć je u toku emisije "Gledanje snimaka" došlo do žestoke svađe Ane Jovanović i Dalile Dragojević, a pale su i brutalne uvrede, pa čak i pretnje i to od strane Dragojevićeve.

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako se Dalila prvo raspravlja i svađa sa Anom, a nakon što jedna drugoj izgovore brutalne uvrede, Mujićeva se vraća na svoje mesto pored Luksa i Cara i nastavlja da ogovara cimerke.

 

 

- Ja bih onoj sada glavu otkinula, a pogledaj njega (Filipa), boli ga uvo za sve. Ja sam došla u situaciju da mi njegova kurvetina kaže da sam ja kurvetina. Ja sam ovo pre fizički rešavala i posle prolaze pored mene kao pored turskog groblja. Ja bih sad ovoj tvojoj hendikepiranoj to uradila (Misleći na Sanju) - užasna je bila Dalila.

Komentari ispod pomenutog video priloga samo su se nizali, a mnogi zaključuju da se njeno pravo lice prikazuje sve više i više iz dana u dan. Fanovi Zadruge traže momentalne sankcije budući da je ovo sve izgovoreno u programu uživo.

- "Ovo je za diskvalifikaciju", "Sramota šta izgovara jedna Dalila", "Ovo više nema smisla", "Momentalno sankcionisati", "Kako je nije sramota da ovako javno preti" - samo su neki od negativnih komentara.

Podsetimo, ništa to ne bi bilo čudno da i sama Dalila ne trpi od Filipa Cara najgnusnije moguće uvrede u svih pet sezona Zadruge koliko je i mi svi pratimo, ali je prosto nemoguće da Mujićevoj zasmeta kada se neko drugi umeša želeći da iskaže svoje mišljenje, a da pritom ona krivi te osobe sa kojima je bio Filip dok je bio sa njom umesto da krivi svog dečka.

NIKADA JE NISTE VIDELI U OVAKVOM IZDANJU Anđela važi za najlepšu zadrugarku, a sada je pozirala ispred ogledala i to bez trunke šminke

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Cile

27.05.2022 12:21

Dokle se više štiti ova vucibatina SRAMOTA

Ana

27.05.2022 12:54

Zasto Milica dopusta ovoj Dudlari ono sto drugima ne?Najveci olos i zlo ima sve privilegije .Zasto???

Sremac

27.05.2022 12:56

Ta osoba nije dostojna da bude na tom imanju kravetina obična toje ona užas

Sneža

27.05.2022 13:01

Čega se pametan stidi budala se ponosi.

India

27.05.2022 14:04

Zlo vrijeme došlo kad Dalila Mujić-Moreno-Dragojević-Car, može za neku žensku osobu da iznese bilo kakvu uvredu?!!!

Шумадинац

27.05.2022 14:04

Дисквалификовали и њу и Цара протерати из Србије. Оваки скотови нам нетребају.

ZAZA

28.05.2022 10:30

OSTALO SVE BLUD I NEMORAL, TEŠKO OVOJ SRBIJI, ŠTA DECA GLEDAJU, AKO IM OVO BUDE UZOR OD DEVOJAKA, UŽAS