RUSVAJ U IZOLACIJI! Dalila i Car nemaju mira, spojili krevete i onda je nastao haos (VIDEO)
Printsc Pink

Dalila Dragojević i Filip Car su otišli do izolacije, kako bi odmorili pred večerašnju emisiju. Cara je iznenadio prizor. Naime, Dalila je razdvojila dušeke, ali ih je posle par sekundi spojila.

- Ti si ozbiljna? - pitao je Car.

- Mrsko mi sad, ali sad ću - dodala je ona.

- Ne moraš - rekao je Filip.

Printsc Pink

 

Ubrzo je došlo do iste svađe kao danas, a Dalila se iznervirala. Naime, Car i dalje sumnja da će se ona vratiti Dejanu Dragojeviću.

- Vidi ovako, ja se sa tobom ne igram. Ako imaš neke planove u glavi, da pretvoriš da se je sve sprdnja i igra, uradi odmah, nemoj da me zavlačiš. Ako si mi oprostio nešto, nema potrebe da prebacuješ, jer ja mogu da kljucam 24 sata. Šta hoćeš ti od mene? Da li ti fali sloboda i k*rvarluk kao danas sa Dijom u radiju? - govorila je Dalila.

- To je bila sprdnja - dodao je on.

Printsc Pink

 

- Ja ti neću braniti, izvoli, aj ti neću biti prekretnica. Ti si čovek koji traži probleme, niti možeš da se smiriš, niti da se skrasiš. Ja sam maksimalno istrošena. Ti tražiš problem da iskališ bes, a ja nisam od onih koja može da trpi - pričala je Dragojevićka.

- Da te pitam, šta ti trpiš? Ja sam samo dao konstataciju - pitao je Car.

- Ti si debilčina koja meni 9 meseci kljuca za Dejana... Od početka meni kljucaš za tu stvar non-stop. Ti imaš problem u glavi. Kao što si godinu dana pričao o prošloj godini, tebi je to nešto kao vau. A ti imaš opravdanja za sebe, ti si k*rvar i to je to - rekla je Dalila.

Printsc Pink

 

- A šta si ti ako sam ja k*rvar? - pitao je Car.

- Ja nisam k*rva. Da li sam ja k*rva? Ti si za sebe rekao da si k*rvar, ja za sebe nisam. Šta je tvoj problem, reci mi konkretno? - pobesnela je Dragojevićka.

- Tvoj problem je poluprimitivan i poluneuk. Sa takvim kapacitetom ne možeš sa mnom! - poručio je Filip.

- Dečko, ti nisi normalan, leči se! - poručila je ona.

Printsc Pink

 

DOVELA GA DO TAČKE PUCANJA Irma napravila haos u kuhinji, a Miki nije mogao da se iskontroliše

Komentari (0)

Loading