PROVALJENA JE NJENA IGRA SA CAREM I ANĐELOM Dalilu raskrinkala osoba za koju je najmanje očekivala, razotkrivena i njena taktika za finale
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora čim je stigla u Rajski vrt odmah je krenula da komentariše parove u Beloj kući.

Naime, prvi koji su bili na tapetu bili su Dalila Dragojević i Filip Car:

- Jao Drvo, Dalila je rekla da joj je Anđelo samo igra, meni onda izgleda da je sve igra. Ona se pomiri sa Carem pa priča da je poklekla. Ja sam osetila da ona vrda, petlja.. Laže i Filipa i Anđela. Ja sam se sukobila i sa Anđelom i Carem zbog nje, a i ona i ja smo se svađale. Ono što sam ja osetila zapravo je bilo tako. Ja bih uvek bila tu za nju, a ona ne zna šta hoće - otkrila je Matora.

Printscreen

 

- Aleks i Dejan se drže zajedno i super su, ali nema tu budućnosti - dodala je Matora.

- Sa druge strane je Mensur taj koji tera inat, ali sebi tera. On želi sto i jednu stvar, a samo sebi šteti. Milici je teško, ona bi da se pomiri, a Mensur ima problem u svojoj glavi, a Mimu bolu uvo za Gruju - rekla je Matora, pa komentarisala sebe:

Printscreen

 

- Ja ću za nju da se borim i ovde i napolju. Razmem je, ispoštovaću je i to ću uraditi. Ova sezona mi je bila najteža. Aleks mi se sviđa, ali njoj treba vremena. Ona treba da bude prioritet u svemu, a nije. Ja sam sumnjala u neke priče ali nisam trebala. Iskreno mislim da me voli, ali napolju ćemo pričati - dodala je Matora o Aleks.

Matora je otkrila da je ljuta na Anđela Rankovića, ali tek treba da popričaju.

DALILA GREBE I UDARA FILIPA! Zadrugarka doživela nervni slom, Mujićeva skočila na Cara, neviđeni lom u izolaciji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading