OGLASILA SE MILJANA PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE Kulićeva imala samo jednu molbu posle skandala sa voditeljem, okreće novi list (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani su uz "Zadruge" nakon što su fizički nasrnuli na Lazara Čolića Zolu, a potom Miljana pogodila voditelja Milana Miloševića kamenom.

Naime, rijaliti zvezda se sada prvi put oglasila nakon izabcivanja iz Bele kuće i otkrila čime će se baviti i sve o novom biznisu.

OGLASILA SE MILJANA PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE Kulićeva imala samo jednu molbu posle skandala sa voditeljem, okreće novi list (FOTO)

Printscreen

 

- Uskoro otvaram frizersko-kozmetički salon u Nišu...Potrebni su frizeri, šminkeri i kozmetičari. Javite se u DM - objavila je Kulićeva.

Podsetimo, nakon što su Miljana i Bebica fizički nasrnuli na Lazara Čolića Zolu, zadrugarka je potom pogodila voditelja Milana Miloševića kamenom i usledila je momentalna diskvalifikacija i kazna od 50.000 evra.

DOBIJAO JE NAREĐENJA OD PRODUKCIJE Marko Osmakčić otkrio veliku tajnu, zadrugar javno obelodanio sve detalje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Momcilo

25.05.2022 11:51

Ko ce smeti da ode kod ove bolesnice?Prvo je na lecenje trebala da ode.

Pero

25.05.2022 12:26

Bas me interesuje ko ce da radi kod nje i za nju? Svako ko ima posla sa njom je u velikoj opasnosti da prodje kao ovi fo sada.

Pirko

25.05.2022 17:40

Ovo nije nikakva rijaliti zvezda, već rijaliti mu.

zoki

25.05.2022 18:02

Sumnjivo je da li je zavrsila i osnovnu skolu.Krajnje neobrazovana i neuredna osoba.Za kozmeticarski i frizerski posao je potrebna higijena i vestina. Nije dovoljno da samo zna da sisa po dzepu.