JA TO NA GRANICI ZARADIM ZA ČETIRI SATA Isplivao snimak na kom Bebica otkriva da se bavi kriminalom, Miljana ga prekorila: Ćuti, ovo je televizija (VIDEO)
Printscreen

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica koji su juče diksvalifikovani iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja, su pre odlaska sa imanja snimljeni kako u šteku razgovararaju. Na tom snimku se čuje kako Bebica tvrdi da se bavi kriminalnim radnjama.

- Je l' ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde. I ja i ti što zaradimo - govorio je Nenad, dok ga je Miljana prekinula:

- Ti govoriš ovo na televiziji?Ćuti! - besnela je Kulićeva.

- Ja ću da rizikujem dva puta godišnje, da sedim na granici po četiri sata i ćao. Dovodiš me u situaciju da pričam ovo na televiziji - rekao je Nenad, dok nije shvatio šta je zapravo izgovorio, a onda je naprasno ućutao.

Podsetimo, sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović, hvalio se pred ulazak u rijaliti "Zadruga" da je uspešan biznismen i vlasnik građevinske firme. Međutim, u javnost su nedavno isplivali računi njegove firme i, po svemu sudeći, Nenad je zapao u ozbiljne dugove.

OLOŠU BELOSVETSKI, TO MAMI SVOJOJ Novi haos Dalile i Cara, pljuštale užasne uvrede, on nije izdržao i uradio nešto što je potpuno preokrenulo situaciju

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading