OGLASILA SE PORODICA NENADA MACANOVIĆA! Zgroženi njegovim ponašanjem u Zadruzi 5, opleli nikad gore po njemu i Miljani
Printscreen

Miljana Kulić Nenad Macanović Bebica danas su diskvalifikovani iz pete sezone rijalitija "Zadruga". Zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju Milanu Miloševiću, ali i prema ostalim zadrugarima, oni su izbačeni iz Bele kuće.

Naime, Miljana i Bebica će morati da plate kazne od po 50.000 evra, a sada se oglasio i rođak Nenada Macanovića koji je prokomentarisao aktuelna zbivanja i ovu diskvalifikaciju.

- Da li je moguće da toliki psihopata budeš, da gađaš kamenom voditelja? Da li je moguće? Ja stvarno to ne razumem. A i onaj moj mentol, neverovatno... Meni je to neverovatno, ti sukobi sa novinarima, ti moraš da poštuješ njega (novinara), a ne on tebe, tako da se ponašaš... I odakle njima sada po 50.000 evra? Još ovaj mentol (Bebica) izjavio "Sedeću na granici pet sati i zaradiću te pare". On je priznao kriminal - počeo je priču, vidno potrešen, Macanovićev rođak.

Printscreen

 

Porodica diskvalifikovanog zadrugara je zgrožena njegovim ponašanjem.

- Ono je neverovatno! Da li imate ikakvu vezu, ili produkcija ako ima neku vezu, da im sredi apartman u Lazi Lazareviću? To je za lečenje! To nije šala, to je štetno za ulicu. Ti ovu (Miljanu) sutra sretneš na ulici, bilo šta da prokomentarišeš, ti si nagrabusio! Čim je ona tamo uradila to, isto će da uradi i na ulici. NIsam mogao da verujem kad je kamenom kroz prozor udarila Milana. To je automatski za lečenje, ali zatvorsko lečenje i da odgovara za to što radi! I onaj (Macanović) udara Zolu. Zola igra igru i svaka mu čast! I on njega udara, pa normalno da će da se brani! Miljana mu pali garderobu i cepa... Čekaj bre, ko si ti da moje majice i šortseve cepaš - šokirano je u jednom dahu rekao Macanovićev rođak koji je zamolio da ostane anoniman.

OVO JE PRETHODILO DISKVALIFIKACIJI Bebica preti obezbeđenju i zaleće se daskom na njih, ovo se nikada u rijalitiju nije desilo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading