POGODILA JE VODITELJA KAMENOM U GLAVU Oglasila se Marija Kulić nakon Miljanine diskvalifikacije i skandala: Hvala bogu da se ovo desilo
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što su Miljana Kulić i njen dečko Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz Zadruge 5 oglasila se njena majka Marija Kulić.

- Ćuti, samo kad je izašla. Od sutra menjam broj - kazala je majka kontraverzne učesnice i dodala:

- Bože me sačuvaj! Rijaliti… Da komentarišem njihove gluposti i Miljanine gluposti. Hvala bogu da je izašla, da živi normalno, da se unormali i da živi život kao što je živela napolju pre nego što je ušla. Sa čovekom je koji je voli - zaključila je Marija.

Podsetimo, Miljana je sinoć fizički nasrnula na voditelja Milana Miloševića, koga je tokom emisije pogodila kamenom, a potom su nasrnuli i na Zolu nakon čega je stiglo i pismo o diskvalifikaciji.

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da je Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadrugarima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

ONA JE ZA LUDNICU ILI ZATVOR Zolina majka Bosa za Alo! nakon Miljanine diskvalifikacije

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading