OPASNA PO OKOLINU Miljana Kulić podivljala, u nervnom rastrojstvu kamenom pogodila voditelja
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić ponovo je počela da se ponaša agresivno i neobuzdano, a da je postala opasna po okolinu zadrugarka je sinoć dokazala kada je kamenom pogodila voditelja Milana Miloševića.

Naime, kontroverzna zadrugarka nije mogla da podnese to što je obadrana za jednu od najnečasnijih osoba u Zadruzi, pa je u nervnom rastrojstvu nasrnula na bivšeg dečka Zolu. Ona je besna izjurila iz "bele kuće", a kada se vratila odmah sa vrata je bacila kamen koji je pogodio voditelja programa.

OPASNA PO OKOLINU Miljana Kulić podivljala, u nervnom rastrojstvu kamenom pogodila voditelja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, Miljana Kulić već je jednom diskvalifikovana ove sezone kada je Lazara Čolića Zolu na spavanju udarila štiklom u glavu i nanela mu teške telesne povrede. Ona se pravdala da je to uradila zbog lošeg dejstva psijihatrijskih lekova koje uzima, a da joj dijagnoza nije stabilna nedavno je potvrdila i njena majka Marija koja je otkrila da je molila psihijatra da joj zabrani ulazak u rijaliti. 

TEMPIRANA BOMBA! RIJALITI PLUS OTKRIVA: Miljana ima šizofreniju i poremećaj ličnosti, opasna je po okolinu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Psihijatar

24.05.2022 09:43

Ljubomorna, zavidna, osvetoljubiva, zla, pakosna....sve negativne osobine ima a još plus za hospitalizaciju. Voleo bih da vidim kako bi žeks reagovao da ga je pogodila?