TEMPIRANA BOMBA! RIJALITI PLUS OTKRIVA: Miljana ima šizofreniju i poremećaj ličnosti, opasna je po okolinu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić slovi za jednu od najskandaloznijih zadrugarki, a neretko je inicijator incidenata i fizičkih obračuna. Temperamentna Nišlijka je tokom  učešća u Zadruzi povredila mnoge cimere koje je gađala raznim predmetima, a prilikom nervnih rastrojstava neretko je dizala i ruku na sebe. Miljana je više puta otvoreno pričala o svom psihijatrijskom lečenju, a Rijaliti plus! došao je do šokantnih saznanja i otkrio da je nepredvidivo ponašanje posledica njenih navodnih medicinskih dijagnoza.

Printscreen

 

Prema rečima izvora bliskog zadrugarki, Miljana Kulić  boluje od nekoliko umreženih psihičkih bolesti među kojima su najopasnije šizofrenija i granični poremećaj ličnosti s agresivnim ponašanjem.

- Miljana je godinama pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“. Njene dijagnoze su teške i opasne - rekao je na samom početku razgovora izvor, koji tvrdi da je upravo zbog bolesti rijaliti učesnica opasna po sebe, ali i okolinu.

- Neke od njenih dijagnoza su akutna šizofrenija 2.5 i granični poremećaj ličnosti. Agresija kod šizofrenih pacijenata je jako opasna zato što su oni nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe ili nekoga iz svog okruženja. Teško ih je obuzdati i prilikom svojih epizoda oni dobiju nekontrolisanu snagu, zbog čega ih je skoro nemoguće savladati - objasnio nam sagovornik, i dodao:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Upravo zbog toga Miljana često lomi, divlja, povređuje sebe, šiša se na ćelavo i maltretira ljude veoma često bez ikakvog razloga. Tokom njenog boravka u Zadruzi povredila je dosta svojih cimera, a najgore su prošli David Dragojević i Lazar Jeremić, koje je gađala keramičkom šoljom, nakon čega su obojica išli na ušivanje. Ona je na nacionalnoj televiziji nasrnula i na svoju majku, fizički je napala Jovanu Tomić Matoru, a poslednji u nizu njenih sukoba bio je sa Tarom Simov, kojoj je kosu iščupala iz temena, zbog je ova završila u bolnici sa krvavom glavom i spazmom kičme - podsetio nas je na jezive scene naš sagovornik.

- Ona je bukvalno tempirana bomba, u bilo kom trenutku može nešto da joj klikne i tada je u stanju da ubije čoveka. Pritom, postoji velika mogućnost da za to ne odgovara pred sudom jer je duševni bolesnik. Upravo zbog toga je opasno da ona bude zatvorena s drugim ljudima u istom prostoru jer se ne zna kad može da ih napadne - zaključio je izvor za kraj.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 Matora: Miljana je neuračunljiva

Da su saznanja do kojih smo došli tačna, svedoči i Matorina ispovest kojom je potvrdila njene dijagnoze. Naime, ona je ukućanima ispričala da je sa Miljanom bila na sudu, a da je ova sudiji donela na uvid sve svoje šifre i medicinsku dokumentaciju, kako bi je oslobodili.

- Ona ima papire i nalaze od lekara iz psihijatrijske bolnice koje je priložila, a na kojima stoji od čega se lečila i koje sve dijagnoze ima. Ima akutnu šizofreniju i još tri dijagnoze među kojima je i agresivni poremećaj - ispričala je Matora, koja je imala uvid u Miljaninu dokumentaciju.

- Ona je na sud donela hrpu papira na kojima piše da se  godinama lečila na psihijatriji. Mi smo tražili od suda da bude 15 dana na posmatranju, ali da ne ide u Toponicu jer tamo ima vezu - rekla je tom prilikom Matora.

Printscreen

 

 Gurala ruke u struju

Nakon što ju je Lazar Čolić Zola ostavio i našao drugu devojku, Miljana je doživela nervni slom prilikom kojeg je lomila televizor, šutirala zadrugare, padala po podu i čupala kablove, iako su je cimeri sprečavali i upozoravali da može da je udari struja.

STANIJA OBMOTALA ZGODNO TELO TRAKAMA Starleta pokazala sve, grudi prekrila mašnicom i čipkom, obožavaoci pali u trans zbog ovoga!

Komentari (2)

Loading
Pera Detlic

07.12.2021 10:34

A ko ima normalan u Zadruzi? Sve su to licnosti koje imaju sifru u zdravstvenom kartonu.Od Miljane pa do Lepog Mice, sve bi ja to poslao u Kovin.

Maja

18.05.2022 11:29

Ma bitna mi zadruga i luda Miljana,Mitrović pokupio sve kurvetine sa ulica.Ma fuj šteta što to gledaju mladi