EGZORCIZAM, SE*S UŽIVO, RAZBIJANJE GLAVE Ovo su najskandaloznije scene u Zadruzi ikada, a zbog jedne su morali da reaguju i čelnici Pinka (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Učesnici rijaliti programa iz dana u dan šokiraju javnost izjavama i ponašanjem, i kada se pomisli da više ne može dalje, neko od njih ode korak unapred.

Poslednji u nizu koji su ostavili sve bez teksta su Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović, koji su dotakli dno pred kamerama "Zadruge". Naime, njih dvoje su pred okupljenim zadrugarima imali vrelu akciju, dok im je Era Ojdanić pevao nad glavom.

Ipak, to ih nije sprečilo da prekinu s*ksualni odnos, već su se sve vreme smejali i nisu se obazirali što ih svi gledaju. Ova scena zgrozila je javnost, a gledaoci su komentarisali da je ovakav prizor poražavajući.

U pomenutom šou programu bilo je još mnogo bizarnih scena, a jedna od njih je ona kada je u prvoj sezoni rijalitija, ponašanje Smilje Janković navelo takmičare da pomisle kako je u nju ušao sam đavo.

Njeno ponašanje bilo je toliko histerično i neurotično da je nemoguće da neko zlo ne stoji iza toga. Zadrugari su tada odlučili da se angažuju po tom pitanju i da svako od njih sebi napravi krst pa da tako opremljeni svi krenu ka Smilji i čitajući molitve probaju da isteraju đavola iz nje.

- Čekajte, čekajte da osveštamo sobu - vikao je Marko Janjušević sve vreme kada su ušli u sobu gde je ležala Smilja.

Sa "Isterivanjem đavola" morali su da prestanu jer im je stiglo pismo od Velikog šefa, ali ova scena šokirala je sve.

Bivša rijalti učesnica, Zerina Hećo, takođe je zaprepastila publiku kada se uživo u programu ošišala na ćelavo. Ona je u kupatilu brijala glavu, dok su kamere sve to snimale.

Nemila scena bila je i kada je Miljana Kulić usred noći štiklom razbila glavu Lazaru Čoliću Zoli dok je spavao. Ona je udarila Zolu i odmah ga raskrvarila, a nakon toga je bila odmah diskvalifikovana.

Pre nekoliko meseci u Beloj kući Filip Car i Maja Marinković imali su s*ks u izolaciji, dok je pored njih ležala njegova tada bivša devojka Dalila Dragojević, koja je kasnije opisala njihovu vrelu akiciju.

Oni su krenuli da se valjaju u krevetu, a onda se Filip prebacio na sredinu. Posle su krenuli poljupci, a onda je krenuo i se*s, koji nije bio suptilan. Čula sam i kad si rekla "Svr*ću" - pričala je Dalila.

ZAPLAČEM, VOLIM JE... Anđelo na ivici suza priznao emocije prema Dalili i javno rekao da mu je ona najveća greška, zadrugar potpuno slomljen

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading