IMAM LEPŠU VENČANICU NEGO NA SVADBI SA DEJANOM Dalila ne prestaje da ponižava muža kojeg je javno prevarila, ljubavnika diže u nebesa
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Danas će se organizovati duplo venčanje za rijaliti parove Dalilu Dragojević, Filipa Cara, Aleksandru Nikolić i Dejana Dragojevića, a parovi umesto da uživaju u pripremama ne prestaju da prave skandale. 

U pauzama od svađa,Dalila je priznala da je srećna i da joj je ovo bolja svadba od prave, koju je imala sa mužem kojeg je prevarila.

- Jako sam uzbuđena, jedva čekam da vidim šta će se dešavati, verujem da će biti spektakl. Meni Miki zna dobaciti koliko sam se istripovala, on mi kaže da to nije prava svadba. Ja kažem da nisam pukla, znam, ali hoću da izgleda savršen... Da se vratim na početak nikada ne bih rekla da ću se udati, kako je krenula možda se razvedem i od Filipa do kraja - pričala je ona.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Venčanicu sam imala sam i na svadbi sa Dejanom, ali nije kao ova, ova je baš lepa. Ja se osećam drugačije i lepo. Nekako je čudno... Jedva čekam sutra, nadam se da će Filip biti dobro sutra, da neće imati temperaturu... Vidim da se i zadrugari spremaju, ja sam se sinoć lepo provela, bio je incident sa Mimom, ali bilo je lepo - bila je nasmejana Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Znači mi što je Car uz mene, on ne voli kod mene kada sam bezobrazna, kada vidim da sam takva, on bude još gori, nedozvoljava mi da budem takva. Ali kada vidim da sam tužna, onda je on tu, a ja imam nešto u sebi gde ne dozvoljavam, imam ponos i sve, on to ne voli. Treba da prikažem svoje stanje, ali ne znam. U utorak na žurki se desilo šta se desilo, i vidim da ga nije strah da mi se priblži, i da pređe preko toga. Ali ja sam sebi to uradila, kako god da okreneš, ja sam tu, i ja sam tu... Da nije njega ne znam šta bih radila - govorila je ona i otkrila da ne bi ušla u vezu sa Apolonom sa Zvezdare, Anđelom.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne bih sigurno ušla u vezu sa Anđelom. Car i ja se najviše volimo, a dozvolili smo neke stvari, zavoleli smo to, sama i izolacija gde smo bili mesec dana, imaš želju da budeš sa njim, a znaš da je to neostvarivo, videli su ljudi šta se dešava, bile su i prevare i ovo i ono, nama ne trebaju neke prepreke od svega, nama ne trebaju ni klipovi da bi se svađali, nama je dovoljna jedna reč... Reko mi je da neku noć da sam prava zmijurinu, ali sam njegovo mače, ima simpatične izjave - pričala je Dalila, i dodala:

- Što se tiče Anđela, bili smo svesni da se veza neće desiti, on je imao pritisak od prijatelja i porodice, to je bila prolazna faza, nisam bila svesna sebe, kajem se, nije mi to trebalo. Ja sam rekla da ne treba da se dešava, ali šta god da je bilo, hvala Bogu što se ništa nije desilo. Ko zna šta može da se desi napolju... Ne znam šta će biti, meni je presmešno kada Cara vidim sa nekom drugom osobom, meni je zaljubljenost velika stvar... Ne može da se poredi Filipov i moj odnos ovde ni sa jednom vezom.

ŽELIM NORMALNU LJUBAV Maja Marinković otkrila rođendanske želje, pa spomenula Janjuša i Cara

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading