NAPRAVIO SAM GREŠKU Anđelo otvorio dušu i progovorio o Dalili, Matoroj, ali i Đedoviću
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Zadruzi će sutra biti veliko svadbeno veselje, a Anđelu Rankoviću tom prilikom je zapalo da odigra ulogu Dalilinog brata. S obzirom da nije krio simpatije prema svojoj cimerki, Ranković je sada kod "Drveta mudrosti" otvorio dušu i progovorio o svojim emocijama.

NAPRAVIO SAM GREŠKU Anđelo otvorio dušu i progovorio o Dalili, Matoroj, ali i Đedoviću

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nervozan sam jer ne volim da pravim greške u životu. Ušao sam u neke ozbiljnije godine i krivo mi je zbog svega što sam uradio. Nije mi emotivno teško, već što sam dozvolio sebi da uđem u takvu situaciju. Mislim da nije bilo potrebe za svim ovim, najbolje je da nemamo komunikaciju i da ona nastavi svoju priču sa Filipom. Nisam neraspoložen zbog toga, nego samo zbog svih dešavanja i pritisaka koje sam trpeo ni zbog čega... To me je najviše remetilo ovih dana... Ovako sve treba da bude... - govorio je zadrugar.

- Da nije bilo te hemije i nekog sviđanja, ne bi ni došlo do flerta. Ne znam kako to tačno da objasnim, bilo je dopadanja i sviđanja, da, prijala mi je. Muvali smo se, družili, peckali, svega je bilo. Kuljalo mi je u stomaku, radilo me je to nešto. Nisam mogao da pobegnem i da presečem, ali eto, nisam uspeo - objašnjavao je Ranković.

- Kada se vratila Filipu samj rekao da od nas nema ništa i da ne mogu da pređem preko toga. Nešto kasnije sam opet dopustio da se nastavi to neko druženje, a nije trebalo... Pričali smo o vezi, a ponašali se sasvim drugačije što sam i njoj zamerio. Na kraju sam presekao i rekao da je najbolje da sve presečemo... - nastavio je, pa se dotakao svog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom.

NAPRAVIO SAM GREŠKU Anđelo otvorio dušu i progovorio o Dalili, Matoroj, ali i Đedoviću

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bio sam ljut. Sa jedne strane, ja sam nju povredio kao što možda niko nije, to što je bilo prošle godine. Iz tog razloga moram da pazim i nekada da je razumem kada mi nešto prebaci... Bio sam ljut, jer je pored svega dodala još neke stvari kako bi mi zamerala stvari. Najveći problem je što je njoj spoljnji svet postao stran, njoj je rijaliti ceo svet... Ljut sam bio što nismo lepo razgovarali nas dvoje, što nismo sve raspravili... Nerviralo me je što nije imala razumevanja za mene i zašto baš ona da mi staje na muku, ali na kraju sam imao razumevanja zbog toga što sam joj napravio, ipak ona ima dosta kredita kod mene... - rekao je Anđelo i prokomentarisao odnos sa Đedovićem

- Uvek smo mi bili dobri, poznaje i moju porodicu. Zamerio mi je što sam neke stvari govorio a druge radio, zamerio je mnoge stvari koje sam radio na svoju štetu... Takav je... Družili smo se, ali sada nemamo nikakav kontakt i nikakvu komunikaciju. Meni je to sasvim okej, jer nisam tip koji se svađa i vređa, najbolje je da idemo svako svojim putem... Mislim da tu ne može situacija da se popravi, prosto ga poznajem. Mislio sam da je naše prijateljstvo bilo jače, ali se ispostavilo da nije... - govorio je Anđelo.

RADIJE ĆU OTIĆI U ZATVOR NEGO DA DAM 200.000 EVRA Olja Vampirica nakon što je osuđena za proneveru progovorila za Alo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading