RADIJE ĆU OTIĆI U ZATVOR NEGO DA DAM 200.000 EVRA Olja Vampirica nakon što je osuđena za proneveru progovorila za Alo!
Kristijana Ćaćić

Bivša zadrugarka Olja Einfalt Mihovilović osuđena je da je zajedno sa pokojnim suprugom proneverila novac firme, a sada je ona ekskluzivno za Alo! progovorila o kazni, ali i delu koje, kako kaže, nije počinila. 

- Osuđena sam za proneveru. Izrečena mi je kazna od godinu dana zatvora, odnosno pet godina uslova, a imam rok od dve godine da isplatim 200.000 evra - rekla je za Alo! Olja koja ne priznaje krivicu.

Kristijana Ćaćić

 

- Ja ću se na ovu odluku žaliti. Firmom je upravljao moj muž, znam da on nikakav novac nije uzeo, čak je uložio u firmu. Kada je biznis počeo da propada mi smo prodali stanove, imovinu roditelja i na sve načine smo pokušali da se spasimo od propadanja. Međutim, ostali smo na nuli, imali smo 10 evra dnevno za trošenje. Trudili smo se da nam ne isključe struju u firmama, da smo proneverili novac, imali bismo korist od toga. Moj muž je zbog stresa dobio rak i umro je u roku od godinu dana- objašnjavala nam je bivša zadrugarka koja ističe da će radije odslužiti zatvorsku kaznu nego isplatiti novac.

Kristijana Ćaćić

 

-Pokušaću da dokažem da je došlo do greške u knjigovodstvu. U koliko ne uspem, idem u zatvor, ja 200.000 evra nemam i ne znam kako za dve godine da ih nabavim. Doživeću zatvor kao najskuplji rijaliti, i tamo ću odležati svoju kaznu - poručila je ona. 

PLJUNULA SI NA MAJČINSTVO Stefan Karić sasuo Viktoriji istinu u lice, zadrugari ostali u šoku

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading