PLJUNULA SI NA MAJČINSTVO Stefan Karić sasuo Viktoriji istinu u lice, zadrugari ostali u šoku
Foto: Alo/ilustracija

Anketa za najčasnijeg i najnečasnijeg zadrugara se nastavlja, a svojim izlaganjem Stefan Karić napravio je totalnu pometnju u "beloj kući". 

- Svakako bih navela ljude koji imaju decu za najnečasnije jer nisu u pojedinim situacijama mislili na njih i svoje porodice, a najčasniji naravno Rešićeva i Stefan Karić - rekla je najpre Anđela, na šta se nadovezala MC Aleks.

- Što se tiče nečasnih, složila bih se sa Anđelom, roditelji su a pokazali su najgore, Viki, Gruja, Viktorija i Miljana... Ali Miksi mi je na prvom mestu iskreno, mislim da je preterala u mnogim stvarima, deca, kada porastu , moraće da se suoče sa svim lošim stvarima i događajima - dodala je ona.

PLJUNULA SI NA MAJČINSTVO Stefan Karić sasuo Viktoriji istinu u lice, zadrugari ostali u šoku

Foto: Alo/ilustracija

 

- Moram da se zahvalim svima koji su mene naveli kao najčasnijeg zadrugara, mnogo mi to znači. Drago mi je što ste videli moje kvalitete i shvatili kakav sam ja prijatelj. Ljudi sa kojima se ja družim za mene su časni, Mića, Đedović, naravno i Matora.  Moram da izdvojim Mensura, on je takav prema porodici i prijateljima, ali ga je ova veza i emocija upropastila...  Izdvojio bih i Frana, pokazao se u nekom drugom svetlu ove sezone. Naravno, da ne zaboravim Anđelu i Sandru. Najnečasnija mi je svakako Viktorija koja je pljunula na majčinstvo i samu sebe - rekao je Karić i izazvao muk.

MOLILA SAM PSIHIJATRA DA JOJ ZABRANI ULAZAK U RIJALITI Marija Kulić progovorila o Miljaninom ponašanju , Bebici i Zoli

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

21.05.2022 18:19

U pravu je Karic. Svi su ponizili svoju decu seksom u rijalitiju.