MOLILA SAM PSIHIJATRA DA JOJ ZABRANI ULAZAK U RIJALITI Marija Kulić progovorila o Miljaninom ponašanju , Bebici i Zoli
Foto: Alo/ilustracija

Otkako se vratila u Zadrugu, Miljana Kulić ne prestaje da šokira javnost, pa je tako uspela da u nekoliko meseci više puta promeni emotivne partnere i ide od Lazara Čolića Zole do Nenada Macanovića Macana, a sada je zadrugarka nadmašila samu sebe kada je priznala da je otišla na četvri abortus po redu.

Sada se za domaće medije oglasila i njena majka Marija koja je otkrila da je molila Miljaninog psihijatra da joj ne dozvoli ulazak u rijaliti.

-Nisam dobro, jako sam se razočarala u ovaj rijaliti, u Miljanu, u apsolutno sve. Ona mene nikada nije slušala, ne znam šta više da radim. Bila sam najveći protivnik da ona uđe u ovu sezonu, verujte mi, ja jesam za rijaliti, ona nije. Znam svoje kvalitete, svesna sam šta mogu, a šta ne mogu. Ona ide tamo svake sezone da se sve više blamira - kaže Marija.

MOLILA SAM PSIHIJATRA DA JOJ ZABRANI ULAZAK U RIJALITI Marija Kulić progovorila o Miljaninom ponašanju , Bebici i Zoli

Foto: Alo/ilustracija

 

- Sve sam pokušala, ne vredi. Pa ja sam bila i kod njene doktorke, zamolila sam je da da napiše da Miljana nije psihički spremna da uđe u Zadrugu i da ne može da bude učesnik rijalitija. Šta meni preostaje, jedino da je zavežem za stolicu, a ni to ne mogu. Ona bi sa sve stolicom otišla. Bog neka mi oprosti, koliko mi je bilo teško što je boli i što je polomila nogu, toliko mi je blo drago jer sam verovala da će da odustane od rijalitija i da bude kući. Ona je meni taj dan, sa polomljenom nogom rekla: " Ma ja sam potpisala ugovor, ne dolazi u obzir da odustanem, moram da idem..." - priča Marija.

MOLILA SAM PSIHIJATRA DA JOJ ZABRANI ULAZAK U RIJALITI Marija Kulić progovorila o Miljaninom ponašanju , Bebici i Zoli

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne mogu ja nju ni da smirim ni da zaustavim, vi znate da ona mene ništa ne sluša. Da uđem tamo, ja ću samo još više da se nerviram i sekiram. Dok sam bila sa njom, ona me ni tada nije slušala. Bila sam striktno protiv toga da ona uđe u rijaliti, ne znam ni zašto je više zovu. Iz sezone u sezonu ja se zgražavam njenim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! Čula sam da se već dogovara za sledeću sezonu. Ona je toliko odvojena od nas i od deteta. Željko je moja lutkica, čuvaću ga uvek. On mi je ulepšao život, jedino joj hvala na tome što mi je njega podarila, to je jedino dobro što je ona uradila - objasnila je Kulićeva.

EVO KAKO JE MAJA IZGLEDALA KAO BEBA Taki objavio fotografiju iz ćerkinog detinjstva, prizor raznežio javnost (FOTO)

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sezontije Prvi

21.05.2022 17:43

Obe velike mutljavine, izlaze, ulaze, domunđavaju se, rade sve što drugi ne mogu. Dasta nam ih je, ima li šta mlađe i zdravo.