NEĆE DA TRPI PONIŽENJA Aleksandra odlučila da ovaj put ne trči za Dejanom, pa shvatila ovo
Printscreen

U toku je radio-emisije "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Njegov naredno gost bila je Aleksandra Nikolić.

- Da li si slušala Dejana? - pitao je Stefan.

- Nešto sam čula, nešto ne, bila je buka. U suštini klasika. Ja stojim iza toga da moje ponašanje na klipovima jeste ružno i nečekivano. Takva sam. Ne ponosim se time, ružno je gledati. Ne smatram da sam toliko uradila katastrofalnu stvar, da bih se onako komentarisala i da bi mi tražili dlaku u jajetu. Meni je život prelep - govorila je ona.

Printscreen

 

- Da li si se uplašila tog odnosa i da li si iz straha pravila probleme samo da bi se odvojila iz tog odnosa? Da li si želela da budeš pored bazena sa nekim osobama? - pitao je Karić.

- Ja gledam kojih pet bivših? Nisam se uplašila. Ja sam želela da budem sa njim, nisam želela da prekinem vezu. Nisam želela slobodu. Ja njega volim, to jeste tako, ali da trpim ponižavanja neću. Ja treba da ćutim, meni će da se napominje ovo i ono. Ja ne imenujem ni Filipa, ni Dalilu, to što se oni pronađu je drugo. Ljudi ih nisu komentarisali kako komentarišu mene, to je kad te ne vole. Mene dosta zadrugara ne voli i jedva su dočekali moju jednu grešku. Najviše me je zabolelo što ako vidiš da sam u takvom stanju, sinoć sam bila loše. Ne valja kad sam srećna, ne valja kad se nasmejem, šta da radim? Neću da kukam i da molim. Ako to očekuje, neću to raditi. On kaže da ga ja gušim, on ima svu slobodu, a meni kako bude - pričala je Nikolićeva.

Printscreen

 

- Da li se kaješ zbog nečega? - pitao je Karić.Kajem se samo zbog mog ponašanja u utorak. Bila sam nenormalna, ali imao je on milion grešaka prema meni. Kad su ga svi napadali ja nisam napadala njega. Štedela sam ga. Ništa me ne ineteresuje. Neka pričaju da glumim šta god. Neka sam ja sve, smao neka su oni normalni. Ja kažem šta mislim, ne čekam pravi momenat. Venčanica mi je prelepa, radovala sam se venčaanju. Potrudiću se da budem vesela, ali da sam srećna nešto toliko, ne - dodala je Aleksandra.

Printscreen

 

POPUCAĆE MU SVE Dejan i Car probali odelo za svadbu, a komentari za Filipa i košulju su tek urnebesni (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mileva

20.05.2022 17:36

Aleksandra je pametna. jednostavna devojka i svi je obozavaju, Nije folirant.!!!!!!!!!!!!!