POPUCAĆE MU SVE Dejan i Car probali odelo za svadbu, a komentari za Filipa i košulju su tek urnebesni (FOTO)
Pink printskrin

Aleksandra Nikolić nakon probe venčanice za svadbu koja će biti u nedelju, trebala je da pozove Dejana Dragojevića, ali ona nije želela da komunicira sa njim. Nikolićeva se obratila Franu Pujasu, kako bi mu on preneo da ode u salon.

Dejan je otišao u salon i isprobao odelo u kom će oženiti Aleks, a po svemu sudeći jako mu se dopalo kako mu stoji. Da li će se on i Aleksandra pomiriti do nedelje ili će pred oltar stati posvađani, ostaje da vidimo.

Printscreen

 

Danas su u frizerskom salonu budeći mladenci isprobavali svoje odevne kombinacije sa gala svadbu koja će se održati u nedelju. Nakon što su Dalila Dragojević i Aleksandra Nikolić isprobale venčanice, a Dejan Dragojević odelo, na red je došao i Filip Car.

Printscreen

 

On je svoju probu poprilično brzo završio, a po svemu sudeći Filip je nikad spremniji da ponovo stane na ludi kamen i oženi svoju veliki ljubav, Dalilu.

Komentari fanova Zadruge ispod video snimka gde Filip Car proba odelo su urnebesni. Mnogi komentarišu da će zadrugaru popucati dugmići i da mu je odelo veoma neskladno i da on pod hitno mora da smrša jer je preterao.

SKINULA SE MILJANA KULIĆ! Zadrugarka napravila haos na bazenu, sve oči uprte u nju

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
KoBra

21.05.2022 00:36

Mislim da je mnogima promaklo kada je Filip dosao na probu odela u sortsu ali bez gaća. Vracao se da uzme carape zbog cipela ali i da obuce gace. Imao je "ludu" noc pa me ocito nisu trebale gace