KU**ETINI OTAC BIO NARKOMAN, MAJKU IZDRŽAVA, NEMA RAK Miljana Kulić udarila na porodicu Sandre Rešić, izgovorila skandalozne stvari
Printscreen

Miljana Kulić je ponovo pokušala da zavede Nenada Macanovića Bebicu, a potom oplela po zadrugarima koji su je komentarisali večera, sa posebnim osvrtom na Sandru Rešić.

- A ta k*rvetina Sandra Rešić... Što je ovde došla zbog Cice, j*baću joj sve. Krmačetina jedna bila, neka priča ona malo o svojoj porodici. Otac pokojni joj je bio narkoman, ona je izdržavala majku. Ta Cica nije bolesna, nema rak. A moj otac radi, video si sve i moje pare čuva sve do dinara zadnjeg. Prošle sezone je podržavala Taru i Ša, a sada je došla da se pere preko Dejana. Ja znam sve - govorila je Miljana.

KU**ETINI OTAC BIO NARKOMAN, MAJKU IZDRŽAVA, NEMA RAK Miljana Kulić udarila na porodicu Sandre Rešić, izgovorila skandalozne stvari

Printscreen

 

- Meni su kašu napravili od mozga malopre - dodao je Bebica.

- Ja znam šta sam uradila, htela sam da rešim, bolje sad nego napolju. Izblamirala se ovde, ali nema veze. Videla da mi je odvratno i završila sa njim, a on je pravio žrtvu od sebe. K*rvinski je bilo jedino što sam tebi preko Sanje prenosila poruke - nastavila je Kulićeva.

LETELA PO IZOLACIJI Nikad brutalniji se*s Filipa i Dalile, odjekivala izolacija, javnost zgrožena divljim scenama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cile

20.05.2022 11:45

Ovu retardiranu nazad u niš pa u lidaru

Zlata

20.05.2022 14:02

Debelu ludacu i prasicu koja mrzi sve živo kao i njena majka,vodiiii Mitrovicu u Toponicu dok ne ubije nekoga.