MILJANA ŽELI DA SE DISKVALIFIKUJE SA BEBICOM! Isplivao snimak tajnog razgovora, obelodanila plan, upletena produkcija i voditelj Milan Milošević (VIDEO)
Printscreen

Miljana Kulić je sinoć u toku razgovora sa Nenadom Macanovićem Bebicom javno obelodanila svoj plan kako da se diskvalifikuju iz rijalitija.

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram čuje se Miljana koja govori kako će napravili neki haos i da će produkcija reagovati pismom i diskvalifikacijom.

- Pošto ne može da se izađe normalnim putem doći će obezbeđenje u štalu, moraju da me diskvalifikuju, čekaj samo Milan da ode. To ćeš i ti da uradiš - rekla je samouvereno Miljana, dok se Bebica trudio da je odvrati u toj nameri.

Kulićeva nije precizirala o čemu se radi, a mi možemo samo da naslutimo čim se spominje i obezbeđenje i imanje.

Ona očigledno nije uspela u ovoj nameri ili je Bebica odgovorio budući da je još uvek na imanju, a nije isključeno i da će to uraditi u budućnosti uzevši u obzir njeno ponašanje.

DALILA UDARILA U NJIHOVU SLABU TAČKU Dragojevićka napravila haos Dejanu i Aleksandri, umešala im se u vezu, Dejan doživeo pomračenje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading