OLOŠ MI U KUĆU NEĆE UĆI Huso Mujić za Alo! o Dalilinom pomirenju sa Carem,  Dejanu, ali i ilegalnim poslovima bivše žene Emine
Foto: Youtube/Printscreen

Otkako je ušla u Zadrugu 5, Dalila Dragojević ne prestaje da šokira javnost, a sada je za Alo! Huso Mujić progovorio o ponašanju svoje ćerke, ilegalnim poslovima bivše supruge Emine, potencijalnom zetu Filipu Caru, kao i o bivšem zetu, Dejanu Dragojeviću.

- Zgrožen sam Dalilinim ponašanjem, ona nije normalna. Nije smela sebi da dozvoli da ponovo legne u krevet sa onom sramotom. Filip je osoba koja je najgnusnije vređala moju čitavu porodicu, a nikada nas nije upoznao. Ako ostaje sa njim, meni ne treba, ne zanimaju me. Može da dođe na kafu, ali taj ološ mi u kuću neće ući- rekao je najpre za Alo! ogorčen Huso koji ne krije naklonost prema Dragojeviću.

Printscreen

 


-Ja se na Dekija ne ljutim, njemu je tako prezentovano, ja za Aleksandru nisam ništa ružno rekao, čak nemam loše mišljenje o toj devojci. Razumem i njenu majku koja ima potrebu da zaštiti ćerku, ali ja protiv te cure nemam ništa. Dejan je preterao, nije sve onako kako je rekao, naravno u mojoj porodici, kao i svakoj drugoj, dolazi do svađa, ali ništa nije strašno kako je on predstavio – rekao nam je Huso, pa progovorio o religiji, vradžbinama i ilegalnim poslovima bivše supruge Emine.

Printscreen

 

- Da li Emina vrača ili ne, ja ne znam. Čuo sam da i Dejanova majka to radi, nisu to čista posla. Iz moje kuće se niko ne bavi tim poslovima, to garantujem. Meni deluje kao da su sada i Dejan i Dalila omađijani, mislim da se radilo na tome da se razvedu. Što se tiče priče da je Emina prodavala narkotike, moguće je da jeste, ali ja ne mogu da pričam o onome što nisam video – šokirao nas je Mujić i otkrio da li je njegov zet promenio veru.

Printscreen

 

- To je Dejanova privatna stvar, ono šta ja mogu reći jeste da ga volim i da me nikada nije doticalo koje je vere. Imam snajke i zetove i iz Hrvatske i iz Beograda, to nema veze koje su vere,bitno je kakav je neko čovek – zaključio je on za Alo!.

SKANDAL, DALILA POBEGLA IZ EMISIJE Dragojevićka ljubomorna na Minu, Caru ne može da oprosti ovo

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Acika

18.05.2022 22:27

E Huso,imas li oci bolan,pa Car je i pored svih uvreda veci covek od bolesnika klimavog...