ČIM JE OBJAVLJENA SVADBA DALILE I FILIPA Oglasio se Huso nakon vesti da je završio u bolnici, a evo u kakvom je zdravstvenom stanju
Printscreen

Zadrugari su danas birali prvi par koji će u nedelju imati svadbu, a izglasali su Dalilu Dragojević Filipa Cara.

Naime, u domaćim medijima se odmah pojavila vest da se Dalilinom ocu Husu Mujiću slošilo zbog ovoga i da je završio u bolnici.

Printscreen

 

Stupljeno je u kontakt sa Mujićem, koji je otkrio kako se oseća.

- Dobro, ja stvarno ne znam, svi me zovu... Ja sam top, hvala Bogu. Nisam u bolnici, danas sam morao sto puta da javim ljudima, u bolnici nisam - ispričao je Huso.

Otkrio je i kako je reagovao na vest da će se Dalila udati za Cara.

- Kakva svadba, nije mi pravo da ima kontakt sa Filipom, ja bih voleo više Dejan da ima svadbu sa Aleksandrom, nego ona... Deki je pravi momak... I ne želim da vređam Aleksandru, samo sam naveo primer šta se pričalo u rijalitiju... - dodao je Mujić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Husa je upitan i da li postoji muškarac u Zadruzi koji bi po njegovom mišljenju trebalo da se nađe na Carevom mestu u nedelju.

- Nema niko tu, sem Dejana što je bio. Za mene niko, svi su u prolazu. Ni Anđelo, niko, to su sve foliranti, nema tu prave ljubavi sem Lune i njenog muža... Ja ne mogu da shvatim da su Dalila i Deki pet godina dobro živeli, i da sada ovo sve... Da sad tako pričaju... Ja sam rekao trista puta, ja Dejana nikada neću prestati da volim. Nisam ga ponižavao, nikome ne želim to da radim... - rekao je Dalilin otac, pa se osvrnuo i na napade zadrugara:

- I nema potrebe da mešaju moju decu i vređaju. Ja sam samo hteo da naprave kuću, da naprave krov... Ovo moje selo je malo, ali imamo i milionere, nema potrebe Marko Đedović da se ruga. Da nije Drine, zvali bismo se Loznica - ističe on.

SUSRET NIJE PROŠAO NAJSJAJNIJE Gruja javno priznao kako se oseća nakon što je izašao iz Zadruge zbog borbe za starateljstvo

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
rade

16.05.2022 21:52

vece bruke svet nije video stari kur**tina kci jos se nije yvanicno rayvela veseli se i pravi svadbu neko i jnju da oyeni gadno fujjjjjj

vlada

17.05.2022 03:31

Ali Husa je naterao Dejana da promeni veru. To nije nimalo ljudski.

seka

17.05.2022 05:52

Vi bi srecni bili da ste u loznici tj preko drine, bar tu nebi bilo tog vracanja, najezim se sva kad neko pocjenjuje srbiju a pusta dijete u nase simanovce da tu zaradi pare jer mije uspelo u bujanovcu ili svici