MILJANA POVREDILA OBEZBEĐENJE Kulićeva ponovo divlja po imanju i fizički nasrće na zadrugare, Bebicu izudarala (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić već je jednom napustila Zadrugu 5 zbog agresivnog ponašanja, kada je štiklom u glavu udarala Lazara Čolića Zolu koji je u tom trenutku spavao, a sada se scenirao ponavlja a besna Nišlijka divlja imanjem. 

Printscreen

 

Naime, Miljana je u nekoliko navrata objašnjavala da je njeno psihičko stanje narušeno, te da su njena dijagnoza i nestabilna terapija zaslužna za histerične ispade, a da se nije smilila ona je ponovo dokazala kada je nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu , ali i na obezbeđenje. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Iako je Bebicu ostavila kako bi njemu na oči bila sa Zolom, Miljani je smetao njegov odnos sa Marijanom Zonjić, zbog čega je najstrašnije izvređala članove produkcije, a zatim izudarala svog dečka.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona divljački udarala Macanovića i rukama i nogama, a u jednom trenutku ga je popila vrućom kafom, a deo napitka je završilo na licu momka iz obezbeđenja koji je pokušao da obuzda agresivnu zadrugarku.

TEMPIRANA BOMBA! RIJALITI PLUS OTKRIVA: Miljana ima šizofreniju i poremećaj ličnosti, opasna je po okolinu!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Sana

18.05.2022 12:41

Besnu i poremećenu Miljanu izbacite napolje dok nije nekog ozbiljno povredila. Ta njz nema ni opravdanja a niti leka dok je ne izvuku iz ovakog načina života ( lekovi, alkohol, odvojenost od deteta, urođena ljubomora, pakost, zavist, laži, tuče, kockanje...)

Nena

18.05.2022 12:44

Dali ste normalni Mitrovici drzite psihicki bolesnu osobu u rijalitiju. Sto je najgore ona je agresivna.