ŠOK! DEJAN DRAGOJEVIĆ I FILIP CAR ZAGRLJENI Ljuti rivali pružili ruku pomirenja i sve šokirali (FOTO)
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Svadba Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića biće organizovana za vikend, a muški deo zadrugara je, kao i ženski  na papir stavio sve svoje želje kada je reč o oragnizaciji momačke večeri.

Pink printskrin

 

Tom prilikom, kako su se uputili ka Beloj kući, mladoženje, Filip Car i Dejan Dragojević, pozirali su ispred kamera velelepnog imanja u Šimanovcima sa osmehom, što je mnoge ostavilo bez teksta, ali su se prisutni svi nasmejali.

Definitivno je ovo jedna od situacija koja baca senku na celokupnu situaciju između ova dva zadrugara, a kako će reagovati njihove mlade kada budu saznale za ovo, ostaje nam da ispratimo.

Pink printskrin

 

Naime, Dalila Dragojević je javno prevarila svog supruga Dejana sa Carem, sa kojim je Dragojević bio u brutalnom ratu duže vreme. Dejan je trenutno u ljubavnoj vezi sa Filipovom bivšom devojkom Aleks Nikolić, koja je Dragojevićeva mlada u nedelju, kada će se i održati venčanje oba mlada para.

OSMAN SE OGLASIO NAKON ŠTO JE MILJANA IZVRIJEĐALA KARIĆE! Stefanov otac tvrdi da su JOJ DOKTORI PROMAŠILI TERAPIJU! Ocrnio i Zolu i Bebicu, A PO PRVI PUT BRANIO DALILU!

Komentari (0)

Loading