OBRUKALA SI PREZIME, SAMO MAJKA TE VOLI Dragojević se ne zaustavlja, izneo nove detalje o porodici Mujić
Printscreen

Da je od supružnika do protivnika tanka linija, uverili su se Dejan i Dalila Dragojević koji ne odustaju od iznošenja intime milionima gledalaca.

- Nije on peglao odnose mene i moje porodice, obično je kod kuće peglao. Niko od moje porodice nije prihvatao moje učešće u rijalitiju.  Znala sam da pričam sve i svašta i to me je koštalo. Što se tiče stričeva, nemamo komonikaciju. Sa njihovim suprugama sam u dobrim odnosima., sa njima  nemam komunikaciju. Kod mojih tetki smo išli, i iz Beča i iz Bugojna. Sa mamine strane sam u dobrim odnosima sa svima, sa očevima nisam - pričala je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ovo je moje prvo učešće, pre ovoga ne računam i to je to. Ovo je proe*eravanje.  Oskrnavila je prezime. Ja ne moram da imam kontakt sa njima da bih znao kako oni funkcioništu. Ne da je ona bruka, nego je niko neće pogledati narodnih 165 godina - govorio je Dejan.

-Nisam nikoga negativno komentarisao, osim njene majke. Treba da iskoristim kamere i da pečatiram, to baš sad treba da se desi, jer su mi takve prognoze. Njenu mamu sam negativno komentarisao, kao i Dalilin odnos prema familiji, a njih kao njih nisam negativno komentarisao. Njeni postupci kroz rijaliti i medije su napravili to. Njen stric se njoj nikad nije javio. Od cele priče mislim da nju jedino voli mama, čak i njena baba više voli mene, nego nju. To su takve situacije i to ne može da se izbegne. Posle ovog rijalitija se tek neće vratiti - nastavio je Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja mislim da sam ja njega istripovala da njega više vole. Ja sam gledala kako je dočekan, jer sam ga ja predstavljala idealnim. Ima vremena za sve, on će da se stidi svojih postupaka. Mislim da se već sad stidi, a sam sebe demantuje kroz izlaganja. Mene niko ne treba da voli, dovoljno mi je da me vole otac i majka. Sama sam se borila i niko mi ništa nije ponudio - dodala je Dalila.

VARALA SI LJUDE ZA NOVAC, PORODICA TE JE ODBACILA Dejan Dragojević nastavio da iznosi šokantne detalje iz Dalilinog života

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading