TEODORU DŽEHVEROVIĆ JE VEROVATNO SRAMOTA TEBE Anđelo Ranković stavljen na stub srama zbog emocija prema Dalili, cimeri nemilosrdni
Printscreen

Nakon okršaja Sandre Rešić Dalile Dragojević u emisiji "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević je dao reč Miljani Kulić, kako bi prokomentarisala trougao između DalileAnđela Rankovića Filipa Cara.

- Anđelo je folirant, mislim da je Teodoru Džehverović posle svega sramota sa kim je bila. Rekao je da mu je ovo druga zaljubljenost posle Teodore. Znamo mi da ne bi ušao u vezu sa Dalilom, da mu je slamka spasa. On sada ovo predstavlja kao izdaju, sada odjednom kao vidi da se Filip i Dalila vole. Mene je sramota što sam pre tri nedelje rekla da Dalila najviše voli Filipa, dobro je izglumila to - rekla je Miljana.

Printscreen

 

- I ja sam mislila da voliš Bebicu, pa Zolu, pa Bebicu, pa Zolu. Ne razumem čemu ovoliki napad? On folirant, ja igrala igru - odbrusila je Dalila.

- Ko te napada? Ja sada iznosim svoje mišljenje. Ko napada tebe? Ne možeš da budeš žrtva zbog svojih postupaka. Ja iznosim svoje mišljenje. Dalila mi je mnogo pala u očima. Nije u redu što je ono uradila Dejanu, pravdali smo je jer je zaljubljena. Ali ovo... Ja verujem gledaocima i da se dopisivala sa Mladenom Vuletićem. Dejan bar ustane i kaže istinu. Zbog čega je imala potrebu da se dopisuje sa bivšim momkom koji ju je najstrašnije ponizio, ako je bila u srećnom braku? Ovo je za mene katastrofa. Mislim da Dalila igra igru, ali na svoju štetu. A Anđelo nije njoj ni u malom mozgu, nije njen tip muškarca, zato ga i zovu kineski Dejan Dragojević. Meni je Anđelo drag, ali mi nije drago njegovo foliranje - nastavila je Kulićeva.

Printscreen

 

- Svako nek komentariše kako hoće, ali jedno da razjasnim, ja nisam plakao, Dalila je rekola da sam zaplakao. Samo hoću to da razjasnim, a sve ostalo možete da komentarišete. Nisam plakao, nisam ronio suze - pravdao se Anđelo.

- Anđelo mi je pao u očima. Nije smeo da se prepusti Dalili, jer je to preveliki zalogaj za njega. Samo je čekao razlog - dodala je Miljana.

BEZ DLAKE NA JEZIKU Tara Simov brutalno isprozivala bivšeg, zadrugarka nije birala reči

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stanka

14.05.2022 18:21

Aaaaaahahahahahaaaaaaahhhhaaaa!!! Bas ga je sramota od STARIJE i MLADJE DZEZVEEEEEEE!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣