VODIMO GA KOD HODŽE KAD IZAĐE Anđelovi prijatelji užasnuti njegovim ponašanjem, oglasila se njegova drugarica, pa otkrila ovo
Printsc Pink

Veliko prijateljstvo Marka Đedovića i Anđela Rankovića puklo je, a ovo dvoje zadrugara trenutno su u brutalnom ratu. Sukob se dogodio kada je Marko shvatio da ga Anđelo laže. Naime, on mu je na početku odnosa sa Dalilom Dragojević rekao da je ova zadrugarka počela da mu se sviđa, a onda je odlučio da prekine sa njom jer se vratila Filipu Caru. Međutim Anđelo je odlučio da nastavi sa Dalilom, a Đedović je izneo još niz detalje i zamerio Rankoviću što ga je lagao.

Printscreen

 

Pale su teške reči između nekadašnjih prijatelja, a za naš portal se oglasila Ermina Pašović, koja je jedna od najbližih Đedovićevih i Rankovićevih osoba. Pašovićeva ističe da su i ona, ali i drugi bliski ljudi Anđelo šokirani njegovim ponašanjem.

- Pre svega, sve podržavam što je Đedović rekao. Poenta u celoj priči je što je Đedović i pre Anđelovog ulaska uzdizao Anđela, da je na nivou, da je u njegovom društvu. Da je to društvo sa nivoom, da nije takva bagra. Uvek ga je uzdizao. E, kad je Anđelo krenuo da se mota oko Dalile, ovaj mu je rekao jedno, a radio drugo. Tako da je Anđelo spao na jako niske grane zbog Dalile. To mu ne treba, a tera po svom i tu je Đedović povređen, jer je napravio grešku što ga je uzdizao od početka. Sledeća stvar, Anđelo se usr* za sto život. Ja nemam reči za Dalilu, to je šljam, bagra i beda. On je odgojen, vaspitan, kulturan, važi za takvog momka koji je iznad ostalih, pao je tako nisko. Dno! Dalila je milju ispod dna. Naravno da je Marko u šoku, jer ga je uzdizao pre toga, a pri tom ga Anđelo još i laže. Marko je 100% u pravu, mi smo svi šokirani, samo čekamo da Anđelo izađe da ga odvedemo kod hodže - poručuje Ermina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

POTKAČILA DALILU Dragojevićka optužena da je plakala zbog venčanja Mladena i Jelene, oglasila se Pešićeva

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nenad

12.05.2022 22:06

...sta kazete kod hodze....kako se vi srbi ne prevariste pa ne rekoste vodimo ga kod Vsilija Ostroskog ....mislim svi vi trebate ici svi ....jadna vam majka gdje bi ste vi isli...