POTKAČILA DALILU Dragojevićka optužena da je plakala zbog venčanja Mladena i Jelene, oglasila se Pešićeva
Printscreen

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Dalila Dragojević dobila je pitanje da li je bila tužna zbog venčanja bivšeg dečka, Mladena Vuletića. Oglasila se bivša zadrugarka i voditeljka sa RED televizije, Jelena Vuletić, koja je u srećnom braku sa Mladenom i čeka devojčicu.

Da li misliš da su Daliline suze tih dana bila zbog tvog i Mladenovog venčanja? Smatraš li da ona i dalje gaji neka osećanja prema njemu?

Printscreen

 

- Ne verujem da je plakala zbog svadbe, niti verujem u to da i dalje pati za Mladenom, kao što se provlači. Ja joj od srca želim sve najdivnije u životu i što manje suza kad su bivši u pitanju, mada teško je nositi se sa tim da znas da svi bivši isto misle o tebi , ali nek izdrži - odgovorila je Jelena.

Kako komentarišeš novonastale sukobe Dejana i Dalile i sav prljav veš koji su izneli?

Pink printskrin

 

- Što se tiče iznošenja prljavog veša iz njihovog bračmog života , ja ću se samo složiti sa Đedovićem - što je najgore, verujem u sve sto kažu - rekla je ona.

Za sam kraj Jelena se obratila svojoj drugarici, voditeljki Ivani Šopić i našalila se pošto je napravila dva lapususa tokom emisije "Pitanja gledalaca" i umesto Vuletić rekla Vukotić.

- Želela bih ovim putem da se obratim drugarici Ivani Šopić i da je podsetim da je prisustvovala venčanju kad sam uzela prezime Vuletić, a ne Vukotić. Hahahahhahahahaha, pozdrav za Šopićku - dodala je ona.

Foto: Printscreen

 

NE ODUSTAJE Matora ponovo pokušala da priča sa MC Aleks, pa dobila odgovor koji joj se nije dopao

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)

Loading